A C T U A L I T Y – Volgens C O C komt Liesbeth Spies niet met Rapport uit de Kast !!

Ook de Taalverloedering slaat nu weer door..Ik hoor dat zelfs Radio 1 het over E K stra zendtijd heeft.De X-factor is ook al weer buitenspel gezet. en de ‘Kennis -economietjes genoeg dacht ik zo, trekt ook niet aan maar eerder af, omdat vanwege de Económie ‘er niet genoeg geld is om Kennis te maken met de armoede in de Wereld. de Aarde draait komende maand als één Grote Oranje Bal om de Venusheuvel van het Strafschop-gebied heen. En denk er maar om dat de échte mannen hun Gouden Horloge er op gelijk zetten, dat ze allemaal vanaf de Venus heuvel die Straf schop willen nemen.. Incluis Arjen Robben douche.. Trouwens 3 0 . 0 0 0 Euro voor een Horloge.. ?.., ben je vlgs mij niet goed bij de tijd. Maar je kunt je Klok er op gelijk zetten dat verder alle Supporters goed bij de tijd en de voetbal les blijven..Ik zal het op gepasste afstand buitenspel volgen..Over Buitenspel gesproken, staan Homo’s dat natuurlijk al jaren in die Sport. En uit de Kast komen op een Grasveld lijkt me nogal moeilijk. Maar je kunt natuurlijk de écht Homo ontdekken, door naar de Sliding over ‘t gras te kijke! Want die laten er natuurlijk geen gras over groeien.. En dat laat Mevrouw Spies van de Tra – La – La ook niet doen.. Heeft een rapport waardoor het C O C in alle Raad van State is, omdat ze het Rapport achter de Hand van haar Derrièrre houdt.. Ze staat geheel acht de VerZwijger-ambtenare mensen , die niets anders verbergen dat ze voor terechte ongelijke W C D A- behandelingen zijn! Niet te geloven dat W C D A namens Jéé Zùs spreekt die in alle waarschijnlijkheid net als bij de E O In Den Heerre was.. Oh Jézus wat zeg ik nou weer.. Dus die Weiger-Ramptenaar van E O- of- W C D A- Huize des Heren roepen eigenlijk in gedachte : “Flikker-op!” Wat wij natuurlijk nu ook van Mevrouw aan het Spies denken..Trouwens vind ik sowieso een Anaalchroanisme.. Maar ja, als je als W C D A Électoraal in een Zwart – Gat zit, moet je wat van – ondernemen.. anders word je natuurlijk door een Stelletje Rotte Tomaten en Diederikse Samsomaten verpulvert…….
Eet smakelijk.. trouwens ben wel benieuwd wat U achter de hand heeft om uit de Kast te komen? Als U maar niet Hanjes-tastelijk wordt ! Goeden Morgen !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C D A, C O C en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>