A C T U A L I T Y – Tofik Dibi geeft zich zelf als eind-rapporetcijfer en afscheids-cadeau een 10 met een Gniffel..

Groen Links krijgt het voor zijn ‘Kíezen’. Wat G e L ul is als je jezelf als eind-cijfer na de Neederlaag alsnog een 10 geeft. Tofik Dibi was al een tijdje niet te peilen. Maar ja, zo S P écial als Emile kan de zure Tomaat van Tofik Dibi niet gegeten worden. De ‘R ‘ van Roemer zit dit jaar al erg vroeg in de maanden die nog moeten komen.En het Pim Fortuynlijke -effect blijft électoraal Emile Roemer niet ontgaan. Van alle kanten kiezen de weglopers S P – eieren voor hun spaar en Chypotheek geld. De kiezers hebben niets meer te verliezen wat van de P vd A á á en het W C D A niet gezegd kan worden. De V V D trekt al zijn voorstellen in, zodat die électoral ook niks meer voorstellen..En de Kiezer heeft altijd gelijk, na het Kiezers-bedrog van de laatste nu al ‘Démissiordinaire -gedoog-regering’.. De Rita Corita van de Trots-kots op Neederland heeft haar naam aan Hero Brinkman prijs gegeven. En ik wil voor geen Prijs het Vernederendste Elftal op woensdag-avond missen.En het ‘Prijs-schietten op mekaar’, is blijkbaar in bepaalde dorpen als Kermis-atractie ook weer ingevoerd.Nu nog het Zaklopen op het Binnenhof invoeren. Ben benieuwd wie als zak de eindstreep straks haalt. Mocht U het allemaal niet meer zien zitten, kunt u nu het nog kan, een proefvlucht naar voren met de Joint F Strike fighter maken . Joint the Neetion !! Want voor geen Prijs te hoog schiet u zich zelf de Lucht in..Zo, dit stukje Lucht weer op, want er zijn dagen dat ik ze , net als Tofik Dibi de Homo S A P iëns van Yolande, zie vliegen . Maar misschien heeft Tofik Dibi wel last van Opvliegers. En hopelijk U last van Opstekers.

Dankzij de J O I N T – Strikfighters zie ook Tofik Dibi ze vliegen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Tofik Dibi, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>