A C T U A L I T Y – Rechtbank heeft Stukje uit Proces… van Robert M., …..

Rechtbank heeft Stukje uit Proces van Robert M. , geknipt !!

Niks op tegen .. Iemand die zelf zo Verkinipt ís !! Mogen ze van mij er hélemaal Uit Knippen !! en ook tussen z’n … er uit Knippen.. Zolang dat niet gebeurd is, voelt de Maatschappij.. dat zijn wij en die A U D E R S zich ontzetten Ge – Castreerd !!

Rechtbank heeft.. stukje…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Robert M, T B S - Kliniek en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>