A C T U A L I T Y – A .M Préét zend teert Uw Nieuwe Preéét zend tatort ..

Bram weet waar ie de Moszkowitcz moet halen als Eva hem met de Janék aan kijkt..Als er een is die hem de Maat -pakken kan nemen is zij het wel. Max kan niet z-onderwereldmaatpakken. En de Moszkowiczen draaien al een maand zonder A .M door. Il Fratelli di cònscilieri neemt zelfs namens de ‘Wé Há Há Minnitialen’ de Paarlbergen voor de Zwijnen.En Hurry Mens schijnt ook al langs af geweest te zijn om niet 250 Gulden maar het miljounfraudige daarvan aan de Fist Kust te moeten terug betalen. Het Muffia-maatje wordt van Vormmaatfout vrijgesproken.En doet zich zelf de das om, waar ie noot een strop aan over houdt om dat in dit land De Doos-zonde straf niet bestaat. Maar het bestaat toch niet dat de Vrouwlijke Evapiëteiten Dame niet bij de Les blijft..Ze hoeft toch maar even De Pariool-dossiers er op na te slaan, om te weten wat voor Kogelbiefstuk-opdrachten A M moest over brengen aan de échte Maat-pàk-nemer.. ‘Onderwereld’ versta ik toch niet een wereld waar ze elkaar met een Kogelbiefstuk het laatste Avond-galgenmaal opdienen, bij voorkeur in de P C Onthoofdstraat..Wat zo langzamerhand een Dead Endstra at voor de Paarlbergen wordt.. Nog is niets vermoord in N- Onschuld. Strak in het Pak genaaid door de Maffiaatjes in ondergrondse Keldertjes van personen die naar Jort worden geknald.. En nu past de Stélegraaf al dit Weak – End zijn T V-gids door Crimi-land aan, omdt de Nieuwe Presentatort de Opvolger van Peter Air de Freeze blijkt te zijn.. De Jadvocaat Préétzendtatort die voor de Rechter zijn voeten en de Camera Obscura uitloopt.. Die Onthult zich in Verzwijgen van de Nomerta Oblige..Alle Uitspraken en uitslagen staan van te voren al vast. en naar nu blijkt is de vaste Préétzend tastie in handen van de Voice -over van een zojuist uit de Gevangenis ontslagen Wéé Há Há!! Wie het laatst lacht Criminiéélt het bést !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>