A C T U A L I T Y – Ook de Peilzenders van de Partijen zijn van slag

Hoog Mark Kijk omhoog Mark want daar is de Blauwe Lucht

En de blauwe enveloppe met de Kijkcijfers.. Dus voor de V V D is er geen vuiltje aan de Lucht, en kan Stef
‘Blok aan het been van Links’, rustig in Nééderland blijven.. Alhoewel het natuurlijk tot 12 September net zoals het weer van Minuut tot seconde niet te peilen is. Wat ook niet te peilen is, is dat twee-derde van ons Brein ‘dormant’ is. Ik weet niet wie er hier zit te slapen, maar zouden we dat niet eens met hersen-stàmmen-cellen kunnnen réactiveren? Zodat we wat meer hersens gaan gebruiken in plaats van mekaar met Protest-acties om zeep helpen?
Laat staan In Shalla Syrië. God Zeep the Queen.. Oh, sorry, I’m so sorry ..Zag gisteravond in the Mirror Helen Mirren als Hert Nastacy Stag the Queer from Fuckingham Palace.. met een réconstuction of 1 9 9 7 … Of wel met ‘D I E’ A N A ‘Peoples Princess’ killed bij the ‘M Lie Six’ – reasons not to believe it.. En onvoorstelbaar Resilliënd dat Ben H U R Majesty the Queer zichzelf zo hersteld heeft, met alle Ringle Jingle Bells als ‘Diamonds are for never’ van Shirley Massy..Vandaag wordt Her Majesty The Mean in de Boot van de Thames genomen, en overdrijven er 1 0 0 0 Boten, en One Million People stonden er bij, en keken er na..Roel Brittania Brit taniëd Roeld de Weefs.. En ik zou zeggen 60 Ways to leave you’re Lover.. Oh nee , U mag pas weg na Edward Elgars Volkslied ‘God Shave The Queen’…..Eh Land of Shopen and Gnorry. En ondertussen is Jan Marijnisse gedotterd, en zoekt Roel Zo – ge – Naamd een andere Naam voor de afkorting van de S ex P artij ! S ex P istols kan net nog ..Ik zou zeggen, laat staan die naam S-éér P-ositief.. maar ja dat klinkt weer teveel als Séro-positief, terwijl alle Partijen de S P zéér tot de pijn Zéérrieus nemen tot hopelijk Bloed-sérieus nemen… En oh ja, voor ik er vandoor ga met een origineel uit 1 9 3 4 van Kuifje Hergé “Kuifje in Amerika ‘ neem ik alvast afscheid van u .1,3 Miljoen Euro opgebracht op de Veiling van Art Curial.Paris . Daar teken ik ook voor !!

vvd-gaat-weer-omhoog-in-peiling.html

__Recordbedrag_voor_Kuifje-cover__.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Geen categorie, Mark Rutte, P v d A, Tofik Dibi, Tweede Kamer - Wandelgangen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>