A C T U A L I T Y – Oh, nee hè.. Nee hè? ..Prettige Avond !!

Nog een hele dag om te twijfelen, geen twijfel aan, en om Kleur te bekennen . De Grieken gaan vanavond alle Leiders met een E U R O – Bord voor hun kop aan diggelen smijten na de overwinning, Hollande laat Angela Merckelwürdig na overwinning links liggen..En de Grieken gaan bij de volgende wedstrijd al in Drachme betalen..Ben benieuwd wie vanavond van Marwijk betaald zet, Portugal of Denemarken? Alles ist vorbei allest is vorbei : “Märmerstein und Eisenbrich aber unser Liebe für Oranje Fussbal nicht ..”. Grafi Deutsch Weischt du noch? So jetzt is es aus.. en gaan we na vanavond weer over tot de ‘One – orde van de dag..’Oranje als Skut-kleur om voor Paal van het Doel te staan. Ik steek liever mijn geld in het goede doel, want dat is wat Stef Blok aan het been van Goede Doel wil doen.. Private investeringen, wat ten nadele van de Belastingbetaler werkt, omdat die mensen natuurlijk eerst de belasting ontduiken, om het daarna als zwart geld naar Zwart Afrika te schenken..Zwarter kunnen we het niet maken wel Ofranjener..Voor het eerst een flard ‘Eva Janékt zich zelf om zeep gezien.’ En omdat ik het niet zag zitten, bleek mijn mening vooraf achteraf juist geweest te zijn, je mist niks, wat je van haar niet kan zeggen..Aan haar Haar te zien is het geen Kleurrijk persoon, wat veel op dat Domme ls biermerk lijkt, dat ze sowieso met dat Maraffiablamaatje om gaat, lijkt me sowieso bezopen.. Maar het pijpt natuurlijk wel lekker weg in zo’n Dommel se Pijp-je.. liever achteraf, dan voor de Vooruitzending…en dan als het Scum op de kraag van de Zonderwereld verdraaid er niet om heen.. Ondertussen begint het hier al te stormen, terwijl die beladen wedstrijd nog ver weg is .Misschien wordt het vanavond stormende overhand s aan dekking.. Ik maak alvast een terug-trekkende beweging richting teleurstel land . En zet maar Dromenland van Paul de Schreeuw-leeuwlijk op ..En als ik morgen-ochtend in I N G – Katerland aan kom, om rekening on-line te bekijken, zie ik dat alle leeuwen keurig kleurrijk in zwart zijn over geschilderd, wat natuurlijk goed bij mijn zwarte rekening past..En drie-kwart van Nederland wordt Maandag bekeurd van wege het Zwart-Kijken waardoor Nederland er uit ligt.. het lach altijd al niet aan de spelers, het lach aan een ander.

Laat me niet Lachen want het is om te huilen, hoe ze naast hun schoenen en ballen voorbij lopen..aan een Grieks Drama ..Oi di P O E S heeft een Kater en François Hollande doet geen Water bij de Vin, maar draagt voor Angela water naar de zee , Duikt onder, en komt als Néé reus weer boven water en roept : E U RO – T E U R O Tabé . Oh Whéé.. Oh Whéé.., Mein Gott warüm hat man uns verlassen .. en de Grieken roepen vanavond van alle Pleinen: Endlich gehen wir Angela Judassen . Wir haben gewonnen und sie haben die E U R O – T E U R O versonnen..En zo was en is het allemaal begonnen.. Sprookjes in de Wind als een Windekind.. en die wedstrijd vaavond is ook maar verzonnen.. net zoals het landen op de maan ook hélemaal niet is gebeurd. G * D is ook maar verzonnen.. Het enige wat niet is ver Z O N – N E N, is ja juist .. En de rest is allemaal O ja, wie zei dat Sport en politiek niets met elkaar te maken hebben? Vanavond zeker Schot voor open doel .. Maar ik kijk niet, ik kan het met mijn eigen ogen niet geloven..Dus geloof ik het pas als ik het op de Ouderwetse Radio hoor.En draai ik alles naar de Knoppen.. En O ja ” Zon ja zei het al : En Morgen weer Gezond op !!”

Nog Één Nachtje slapen en is het allemaal voorbij . Oh jee Nee hè N`hè we hebben toch Zo gewonnen und Geronnen?

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, S P O R T- A J A X- S P O R T én Vér Raad v Commisarissen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>