A C T U A L I T Y – Nederland is Béter schrijft Ochtend krant .. maar Woensdag is toch Ge…

”W O E N S D A G – G E H A K T D A G”

Nederland is béter.. kopt een Ochtend krant, waar ik niet wakker van lig..De Polen en anti-polen maakte er gisteren al gehakt van, dus die waren geen haar beter. En op een haar na liggen wij er vanvond uit. Want De Duitsers kennen ook Gehacked -dag..Dus ligt vanavond na de Wedstrijd heel Internet en Twitter plat..Want ook al is het gras te hoog, de Suitsers maaien het voor die Holländer wel weg. Kijk Twee gehakt-ballen is Noel – Noel!. Maar ja, wij hollamders hebben meer gehakte-reserve-ballen. En van Marwijk heeft zéker een paar Uitgekookte gehaktballen achter de hand.
En of Nederland béter is, of aan de winnende-bétere hand? Één ding weet ik zeker.. Ik ben er hélmaal van genezen.Heb gisteren bij A H voor over de honder Euro boodschappen gedaan, in de Hoop eindelijk eens een ‘Vrijkaartje te krijgen’. Maar ja, daar had Albert Heijn geen boodschap aan. Dus ga ik vandaag naar de Turk, om vierhonderd jaar Diplomatieke Turksfruit-relatie te vieren.En Béatrix , die geen Boodschap aan Geert Wilders heeft , en er ook geen Hoofddoekjes om windt, je kunt alles van haar zeggen, maar net zoals Wilhelmina was, en is zij de enige met Ballen.. Oranje ballen misschien, Koningklijk dat wel.. Nederland is béter af met Hare Koningklijkheid bedoelen ze misschien. Ik lig er niet wakker van.. Maar waar ik wel wakker van lig, is dat het gerucht gaat dat Yolande Sap de Dibitisch heeft. een zeldzame électorale ziekte, waardoor je électorale ‘Angina Spéctaçlitoris in de Bloedspieghel ontzettend naar benéden keldert. En zelfs de 10de plek op de reserve bank voor over vier jaar betekent..Over vier jaar gesproken. Dan is de Nieuwe Fuckbond pas écht klaar met zichzelf, wat Agnèst Jongérius niet afwacht, en een vreugde sprong in de Vijver van Het Binnenhof maakt, waardoor Mark Rutte door de Reddings-brigade op het droge moet worden gehesen.. Tja, wie houdt er deze zomer niet een Nat Pak aan over. De W C D A heeft iederéén overboord gegeooid, en die van Haersma Buma roept : “Geen Man over Boord ‘, en doet aan Self fulKilling Proficy,en blijven steken op 14 zetels. Nu Neederland vanavond beter is, zijn wij dus ook van de Politieke Ballen behoorlijk genezen.. En Duik ik onder in de Vijver , en kom pas boven Jan en water als “Ze gewonnen’ hebben.. Dus als ik ‘Luctor et Emergo’ niet boven water kom vanavond is het de Schuld van de Duitsers..
Die Strüdel Knoel ballen !! Tsjüsch , auf Wiedersehen, Die zien we nooit meer terug…..

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, Geen categorie, S P O R T- A J A X- S P O R T én Vér Raad v Commisarissen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>