A C T U A L I T Y – Mond Houden geen Graf – Humor voor Open Doel en zéker niet naast je Ballen gaan Lopen ..

Goe H O E D E N Morgen. Ik verschiet van Kleur vanmorgen allemaal O R A N J E .. Katers op de Weg wézùh

Goe H o e d e n Morgen, nee ik zal me niet misdragen. Geen droge Humor die ik voor het gras weg maai, Geen Deen te zien met ‘addertje onder het gras. Ga niet naast mijn voetbal schoenen lopen..maar dat we Nationaal Bàl – last hebben vanmorgen.. is wel duidelijk. Ik trek me er geen Oranje Bal van aan, ik kom wel een me trekken..Maar ben wel bang dat vandaag De Dag na Koninginnendag wordt verbeterd qua Record. Zullen wel erg veel Oranje Katers over het Netvlies en Nationale Scherm van de Zenders vliegen..Nou heb ik begrepen dat de Duitsers stiekem vlak voor de Wedstrijd een Zwarte Kater hebben losgelaten.. En dat de President Edith Schippers een Poepie heeft willen laten ruiken…Strontziek dat ze van die Kritiek zijn..Dus inkoppertjes inschoppen voor Open Doel.. Net niet..Maar het wordt vandaag prachtig weer om uit te huilen en te Grasduinen.. En ja, Sport is soms … alleen voor zijn vriendin legt die Voetballer de L A T hoger..
H A R D G R A S , waar je over struikelen kan , als je al denkt gewonnen te hebben, voordat je er achter komt dat je naast je Voetbal schoenen loopt..Soms is Top-Sport voor Top – Sporters een Harde Gras Leerschool.. Maar één Licht-puntje …. In 1 9 8 8 Verloren we ook van de Russen in de eerste Wedstrijd.. en die kwamen zichzelf later als Afstraffing tegen de Hollanders.. met een Schitterend Goal van Marco van Basten.. Dus laat Hollans – Holland niet Barsten!! Ook al Barsten de tranen in uw Ogen.. Nog genoeg tijd om de rest af te drogen..!!

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, S P O R T- A J A X- S P O R T én Vér Raad v Commisarissen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Mond Houden geen Graf – Humor voor Open Doel en zéker niet naast je Ballen gaan Lopen ..

 1. Bart zegt:

  Haha, heer Joshua, nee, een herhaling van 1988 hoeven we niet te verwachten, dat flik je natuurlijk maar één keer… :-)
  Van te voren lag het al aan het gras, maar dat was net zo slecht voor de Denen, toch?

  De commentaren van de verliezers, inclusief de bondscoach, waren zoals ik verwacht had verongelijkt: ze vonden het onbegrijpelijk dat ze verloren hadden, ze waren toch zé goed, en zoveel beter dan de Denen. Tja, als je niet scoort kun je niet winnen hè (vrij naar JC)……. ;-)

  Nu hoeven ‘we’ dus alleen maar achtereenvolgens van de Duitsers en de Portugezen te winnen, ik geef het je te doen, haha…..

  Neen, het zal nog heel stil worden, op straat…….

  Een zondagse stille groet van Bartholomeus!

 2. Joshua zegt:

  Bart, ik zie nu pas dat jij wel hebt geréageerd gisteren.. maar was gisteren een beetje vroeg on the Road.. Gehhel eens met je réactie en antwoord.. Maar ja , als wij dat roepen zijn we Linkse Socialistische Azijn-pissers .. Ik roep al tijden : “Wij hebben al gewonnen voor we gespeeld hebben.. En als we Spele lopen we naast onze Voetbalschoenen en Ballen ! Nou Bàl wordt het a’s Mitwoch .. Viel Spass..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>