A C T U A L I T Y – Melanie t Schultz ontspoord weer eens met Fantastisch Opmerking !

Volgens Melanie moeten wij niet zo Zeuren!!  Tsjonge Tsjonge ..Vorig Jaar in November neem ik ‘s avonds trein van Utrecht naar Amsterdam.. Twee keer minimaal de Borden voor mijn Kop gechequed and Double Chèqued of die trein wel naar Amstelstation ging !! Ja ha die gaat naar Amstelstation.. zei conducteur .. Staat toch op de Borden… meneer .. Oké , ik droop af, ging zitten en de trein was inmiddels vertrokken.. Kom richting Amsterdam .. Arena en Amstel-station makkie.. totdat die trein een rare bocht naar links maakt en niet naar Amstelstation.. wat denk je : Mijn voorgevoel kwam dus uit .. Om kwart over elf ‘s avonds sta ik bij Schihol Airport !! Good Night .. Ik voelde mij Goed genaaid..

next – You’re N E X T zat ik niet te lezen.. Maar Zondag ochtend begin Mei.. ga ik zoals vaak op Zondag Ochtend naar Hollandse Rading , en fiets dan naar Hare Krooninklijke Hoogheid, om rond Lage Vuursche te Fietsen !! Loop van de Wibautstraat naar Amstelstation, omdat Metro ook al op zijn gat ligt Jaar lang.. Net weer open.. Goed ik kom op Amstelstation Opwaardeer mijn O V – Treinkaart 20 Euro er bij.. Ik wacht op trein.. en neem de Intercity naarUtrecht.. Kom op Utrecht aan.. en raak op bekende perron in de war.. Geen Trein.. Spreek keurig Conducteur aan.. en die zegt : “Meneer er gaat geen trein naar Hollandse Rading !! Waar komt U vandaan ? Ik zei: Amstelstation! daar toch ruim kwartier gewacht !! Is er dan niks omgeroepen? Nee Mijn heer de Conducteur !! Goed ik kon een Bus nemen naar Hilversum , maar moest eerst naar een tussen-stationnetje.. Korom ik was nog niet in de Bossen, maar zag door de tijdsduur de Bomen niet meer !! had een Afspraak ‘s middags.. Maar niemand kon mij vertellen hoelaar er een bus in Hollandse Rading kwam. Kortom ik vroeg aan conducteur of ik moest uitchecken,,, Ik zei : Ik ga terug ! Hoefde niet uit te Checken !! Ik kom op Amstelstation aan.. en ik Cheque uit.. Wat bleek bijna hele bedrag van ‘s morgens was er af.. Ik dus naar Loket.. En daar kennen ze mij.. die zeiden : Meneer nu al terug? Ik zei, weten jullie iets van Omroepen, en storing zodat treinen niet naar Hollandse Rading konden.. Nee , zij waren nergens van op de Hoogte .. Ik wilde mijn geld terug.. Dat kon de volgend dag op een Speciaal Nummer.. Volgens mij ben ik sowieso al op mijn Nummer gezet.. Kreeg uiteindelijk wel bedrag terug.. Maar wat een gedoe!! En dan zegt Melanie Schultz dat wij niet moeten Zeuren !! Wat een Arrogantie.. En ik ga er nu in een Sneltreinvaart vandoor !! Définitie van N S is Niet Sérieus Bij de N eu S genomen!!

Niet te Geloven !! schultz Ontspoord weer eens ! Met Opmerking !1

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>