A C T U A L I T Y – Jetta Klijnsma door Sybrand Haersma Buma gevraagd

Volgens onbevestige Berichten is Jetta Klijnsma Tweede op de P v d A lijst gevraagd

Jetta Klijnsma door Sybrand Haersma Buma gevraagd om Koningin van de W C D A – lijst te worden,nadat de Pleris Majestrales binnen de Paretij om Elly Blanksma is uitgebroken.. Volgens laatste Peiling Schoten ze al omlaag maar nu Schieten ze aan hun Doel voorbij in eigen Voet ! C D A als Voetnood van de Électoranale Samenleving.. Kiezers nemen van W C D A voor goed Af- scheit.. Of zouden ze Stront in hun Ogen hebben, als ze dat niet door hebben? Christus nog an toe..

C D A – Elly Blanksma in Soap Stadhuis en W C D A op Stelten

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, Geen categorie, Kabinet - niet, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Tofik Dibi, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>