A C T U A L I T Y – Had altijd al een “Broedertje- Dood aan die

H E E L de M E N S H E I D

Had altijd al een “Broedertje- Dood aan die Broedermoord – onder de Kuttholieken waarvan velen van het W C D A – Kruis hun handen in het C * T S H U I S niet thuis konden houden.. En daarom op Mortphawassaline over gingen. Om zo hun Handen in Kontschuld te wassen !! Dit alles onder Zienderoog in Het Stinkternaat St. Jozef van de Ghulpbehoevende tussen de Lakens van 1 9 5 2 – 1 9 5 4 !! G * D zijt met U en met Uw Béést!! Broeders in den Heere.. als er dan geen Alarm-bel of Kerk- clock af ging?
Om over na te Denken.. : R O E R – M O N D !! Heel de Mens ….

Had altijd al een Broedertje Dood .. aan die

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>