A C T U A L I T Y – H O L L A N D – H O L L A N D

Hopelijk schietten de Denen vanavond van Kleur !! Namelijk O R A N J E !! Dan is Holland bij Winst er niet bij ingeschoten!!

Diederik Samsommeerd ‘s- Linkse Samenwerking met Emile Roemer die zo S P écial is. Diederik wil voorbedoezaam samen werken, en een ‘verlanglijstjes-samenwerking’ aan gaan die net zo Flexibel veranderlijk is als Het Politieke Windstvaantje op de Kerk van de eigen ongelovigheid..Maar ja daar maken wij verder Geen P U N T van ! Wat onze Misinister van geen Idééfensie ook niet maakt . Door de onzalige gedachte de Militairen van de Treinkaping bij de Punt Puntuéél 3 5 jaar na dato een Militaire onderscheiding , léés Lintje te geven . De Moluckkers willen hem Hans Ghillen ook graag een Lintje geven, waar die zichzelf zonder onderscheidend -vermogen aan kan ophangen..Maar ja, wij wisten als dat de Minisinister Hans Hillen al jaren is doorgeschoten.Maar gelukkig zijn de hoogste militairen in Rang er niet van gediend van zo’n onderscheiding en weigeren ‘m. Dus dat zijn de Nieuwe Militaire Weiger-ambtenaren, en dat neemt bij de Luchtmacht een hoge vlucht..

H O L L A N D – H O L L A N D

Wat ook een Hoge Poollaire Vlucht neemt, is het feit dat Holland – Holland behoorlijk gekaapt is, en dat zelfs ik , als één Man achter holland staat.. Gelukkig kan ik mij achter 11 miljoen supporters verbergen, zodat ik het voor één maand niet zie zitten.Heerlijk om langs de ‘zij-lijn van een totalle Voetbal gekte’ te kunnen staan.. En gelukkig kan ik langs de Zij-lijn keihard roepen Vholland – Vholland.. Oh wat zèg ik nu weer, want néé-der-land is vanavond totaal leeg gelopen. Er is geen Bàl aan vanavond..En wat ik vroeger altijd deed , als ‘Unze Manschaft’ speelde, ga ik de straat op.. En bij de eerste Goal hoor ik de hele buurt uit z’n dak gaan..Een soort Sportief – Orgasme, klaar ben je er mee. Over ‘klaar als Lid-woord gesproken.. Een mooie Voetbal anecdote ! Of ik Lid word is iets anders, maar het volgende.

Mijn vroeger overbuurman vroeg ik eens hoe het ging?, en hij vertelde mij dat ie Gèk werd van zijn Buurman. Ik zei: Hoezo?.. Hij zei , nou ik word gèk van die man want ik werd tijden ‘snachts of ‘savonds laat wakker van geschreeuw en gegil , en hij riep de naam van een Voetbal-club..Ik zei ‘s nachts, ja, zei ie ‘snachts.. Maar dan is er geen Voetbal wedstrijd toch ? Maar wat was het dan ? Niet te geloven.. die man was zo een A J A X – Fan, dat als ie ‘Klaar kwam op zijn Hoogtepunt’ A J A X – A J A X – Ajàkkes Schreeuwde ! Dus als ik op straat loop en een Goal hoor vallen , met als Schreeuw een soort Orgasme van Blijdschap, moet ik altijd aan het verhaal van die Buurman denken.. Veel Plezier vanavond !! En, Mannen !! : Als je naar je Eigge Bàllen kijkt.. Mannen , blijft het altijd Gelijk-spel !! Noel – Noel !! wat vanavond natuurlijk niet te Hopen is

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, S P O R T- A J A X- S P O R T én Vér Raad v Commisarissen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>