A C T U A L I T Y – Gratie Ja of Nee? Gracia en neem ‘m snel mee ..

Ik hoor het ‘m zeggen : Gratie ja. Mijn Spaans is niet zo goed, maar bij die gedachte alleen al krijg ik het Spaans-benauwd. David Cameron – Barack Obam en Rasputin zijn er uit.. Assad treedt terug, wordt Onthoofd van al zijn Functies, maar krijgt de Vrijehand om via gratieverlening tot in de Eeuwigheid door te gaan! Halléloeihjah zullen de tienduizenden daar boven denken. Burn in Hell : G À S S A D !

H á m a s s a d – Israëliërs en de Palestenen, gaan onderhandelen om in Vrede die Muur af te breken? Geen één steen zal op de andere blijven staan.. Dat wordt vlgs Jawéh veel
sbijbelen..

Over Spijbelen gesproken, als je de Auto thuis laat staan, hoef je dat niet te doen, want wij zitten gemiddeld 50 Uur te lang in de File..Maar het valt me wel op dat als ik ‘s avonds frhuitswaars keer er steeds meer Nichtten die zelfde vekeerde kant van een Homofile op gaan. En dan heb ik het nog niet eens over de Roze Kermis van Tilburg..

Ook weer prettig om te lezen dat ook wij in Nederland een Moordvent hebben, die betrokken blijkt te zijn bij de verdwijning van Stijn Saelens

En verder ben ik benieuwd wie er vandaag aan het Langste eind trekt op deze Langste dag van het Jaar..Het C D A zal dat wel niet zijn of worden als je de No-pinie-peilingen mag of moet geloven..

Maar volgens de Patroonheilige van De Consumius – No-Pinius vóós Bisscuum Mooi Niche de Hondt is er maar één die altijd Gelijk heeft.. en dat is….dan tijd om hem te vloeren , en om aan tegeven dat wij dat wel uitmaken.. Niet de Rooie Haan Niet de P v d A .. Niet Mauriche de Hondt : Maar wij zijn de Stem van Het Volk..

En de Kiezers op mekaar van de W C D A, zijn de Stem van het Volk Gods nog an toe..

En U heeft vandaag op 2 1 Juni een hele lange dag om over na te denken.. op wie U 12 September Werkelijk gaat stemmen..

http://www.nu.nl/buitenland/2840516/vs-en-groot-brittannie-overwegen-gratie-assad-.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>