A C T U A L I T Y – Die niet gaat zeiken,

A C T U A L I T Y : Die niet gaat zeiken, want dat doet ‘t buiten al .. maar over Politiek valt natuurlijk wel erg veel te Zei.. eh Plassant is het wel !!

D 6 6- leider verwijt premier Rutte met Hoofd-l-ètters dat ie last van zwakke knieën heeft.. So what eikel, als wat er tussen zit maar niet slap is, want anders ben je de lul! Wat niet wil zeggen dat ik dat als meewerkend Lid-woord zou willen Misbruiken . Want daar voor moet je bij de Krrrrisssten-démooikraten zijn. Die weten alles van Miss bruik en zwakke-plekken over het hele Lig- amen !! Als we zo door gaan , begint de Kruis-tocht weer, en dat moet je aan ‘Anders Breifuck een oor aan’ over laten.. En voor dat ik merk dat mijn Kruis – tocht heb ik al de Vuile was naar binnen gehaald, want onderbroekenlöl, gaat natuurlijk niet iederéén iets aan. Maar dat het al jaren broeit in de kerkelijke-onderbroeken-t-humort was wel duidelijk.. En alles in naam van den Oh – Ná – N-héren.. Klaar ben je met zo’n ‘Gelóóf’ het wél !!

Verder nog nieuws meneer?

Nou dat iemand 32 Verruimende tabletten van het merk N E X T A C Y had geslikt…Was wèl even Slikken!!Maar volgens nieuws kon de persoon in kwestie – die zichzelf – niet meer zag zitten, juridisch niet aan gehouden worden, want eenmaal door geslikt ben je niet meer in bezit van de Tabletten.. Dus dat geldt dan ook voor De Bolletjesslikkers? Nee dus, dus er klopt hier iets niet terwijl ik op Rechten toch niet heb door gestudeerd..

En hou me op de hoogte kun je wel aan de New York Times overlaten..Maar het verbaast mij niets dat ook de Economie in Bamie-land vervalst is met 2 % .. Geen ‘Krent uit de Pap’, die daar op let of over knies oort…Misschien premier Rutte die kniesoort wel meer met z’n brede gebleekte een vervalste Smile, die steeds meer op dat hinnekende paard van Sjhenkie von Greesvane gaat lijken.. Breek me de bek niet open, als die man eens echt eerlijk gaat worden..

Veiling van graftombe la neige van Elvis-Presley gaat niet door.. komt goed uit bij de verkiezing van 12 september.. kan Rutte over zijn eigen Graftombe heen Réageren met een gebalsemde Vuist en Strak-getrokken Verbleekte Glimlag er onder : “Zing Huil Bid Vecht en bewonder : Mark, wel zonder ons, wel zonder ons.. en wat hoor ik uit de Catacombe van een Af- grijse- lijk -verleden horen : Géé Véé Véé Déé : De Tomaten benne zuur S s s s ttt S t t t ..P aytime.. P S : S P Wij doen wel en Mar my Words deze keer niet mee !! Whisfull Thinking benieuwd welke Partij “zinking wordt??”.

Share
Dit bericht is geplaatst in Aat Verbaast, Anders Breivik / aanslag Noorwegen, Bezuinigen / C P B .., C A S T R A T I E in de K U T T H O L I E K E K E R K, C A T S H U I S, C D A, C O M A, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, Erfenis / Zware Hypotheek op Erefenis .., G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, G R O E N - L I N K S -A F !!, Julian Assange - W I K I L E A K S, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Mark Rutte, Nieuwsuur, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., S G P - Jongerendag, S G P - Leider van der Staaij, S Y B R A N D van H A E R S M A - B U M A, T I T A N I C, Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>