A C T U A L I T Y – Als ik op de Twijffeltoren van mijn hoogtepunt sta..

Als ik op de Twijffeltoren van mijn Hoogtepunt sta..schreeuw ik altijd in de Spieghel die ik mij voor houdt: Hé E I K E L !! Jíj denkt toch niet dat ik voor jou uit het raam spring hè , laat staan voor het laatst van de te Hoge Toren of Twijffel- toren blaas hè !!
Krijg er geen Hoogte van als mensen dat doen, hoog van de Toren afblazen lijkt me beter! ! !

En dan is die hele gedachte onmiddelijk verdwenen!! En Spring ik een Gat in de Lucht .. Zoiets heet Opgelucht??

Dat noemen ze ook wel Neuro-linguïstisch programmeren (NLP)zei een Vriendin tegen mij.. toen ik het haar vertelde..Ik heb dat zelf eens een keer tegen mijzelf gezegd toen ik zo’n verkeerde aanval in de Ochtend-spieghel kreeg !! Later schreef ik eens een keer : “Het Leven is K * T en Klote!! Maarrrrr ik heb er wel van genoten !! Anthony Robbins is grondlegger van Neurolinquïstisch -programmeren !!

Als ik op de Twijffeltoren van mijn Hoogtepunt sta..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>