A C T U A L I T Y – Als De Venus-Penus overgang van de Poliniettici maar wel duidelijk zichtbaar is vandaag

Wat ben ik blij dat ik vanmorgen thuis ben gebleven, want mijn Penus- over- en Tovergang kon ik duidelijk beter dan de Venus-Overgang zien. Overgang? Dat ik de Meetlat ‘s morgens zo hoog legde wist ik nou ook niet meer. Je kunt natuurlijk ‘overdrijven’ maar dat ik de de e L U e L was, betekent nog niet dat ik daar als eigenaar in de overgangs-fase afstand van neem.. en doé…g gggg ! Verder is het in Nederland sinds Oranje een Soep-zooitje geworden.. Want door O R A N J E loopt alles in de Soup ! Dá ‘s een Oranje Soupe – pak van mijn hart.. En ik moet er niet aan denken dat er nu ook al Italiaanse-Oranje Slierten als Gullit-dread-locks op mijn Bord voor mijn Kop hangen. Dus aan geluids-overlast geen gebrek. Wel aan bestek, want iederéén slurpt zich een aso-gek om al die Oranje Slierten binnen boord, eh, bord te houden.. Soup-zooitje wordt het dus komende Maand..Henk Spaan staat trouwens in de Times van afgelopen Weekend met een hele Pagina over Van Persie . Hard gras is voor Henk niet voor de Voeten weg te Maaien !! En nee hè, niet weer over ‘Her Mass jesty The Queer’ gesproken… al die ‘Queerieïngen’ die uit de kast kwamen, kunnen er weer in, want vergoeding op genezing is door de Kwasticiteit op Genéés zing afgewezen.. Ook het In-kleuren van je eigen Oranje Ballen zal niet langer door de T-overheid worden vergoedt. Dus dat wordt af-likken geblazen.. Over af-Kicken zullen we het maar niet hebben, want de Free – Kick en Free-fighters moeten natuurlijk blijven bestaan, als ze maar niet hun Boekje te buiten gaan..
‘z – Ondertussen maken Yolande -en-Tofik – Nee hè, niet weer hè – hou je mond! Ondertussen is vanmiddag om half vier de uitslag van ‘Groen Links’ bekend. En iederéen schrikt zich Oranje en van Kleur als Tofik Dibi uit de Séxélèctorale kast komt!! Het gaat trouwens goed met de Prhomo – S A P ïens van Tofi en Yolande, want er zijn steeds meer mensen die die Partij an sich kennen. wat nou weer niet betekent dat ze er ook op gaan stemmen. Wat Yolande en Tofik Dibi bij de Verkiezing wel zullen doen.. op elkaar stemmen, want ze zijn natuurlijk goed op elkaar afgestèmd !!Want er zijn steeds meer mensen die zeggen : Verkíes – zingen boven Stemmen ! Ben trouwens wel benieuwd wanneer de ‘Eerste Stem-verduistering in het Nederlandse Politieke Landschap aan de Horizon verschijnt of verdwijnt..’.

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, Geen categorie, Tofik Dibi, Verkieszingen, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>