A C T U A L I T Y – Zes kandidaten-lijsttrekkers CDA bekend

 Zes kandidaten-lijsttrekkers CDA bekendis niet hoe ze de Kar -en Líjst gaan trèkken Dus wordt dat vanavond een Leuk Débat en als C D A -er tellen ze van te voren hun Zegeningen. ‘Gezégend ben je met zo’n Partij ‘.. En ik hoor noch de Echo van de Berg redenen van Gog Go tha om het niet te doen : Bergredenaar en Twisten ze het maar : Doe het niet !! Doe het niet .. En nu Klinklaart het door het land bij de Achterban.. Uitgebanned Doe het niet!! Dus lopen ze over de hedwige – Polder als Jéé – zussen heen.. en houden het niet droog.. Zelfs hun C D A – Kruis wordt nat en houden hun Ogen uit Ongeloof niet droog.. Den Heer is mijn rHerdder.. in Nood Zes Kan die Daten die van G * D lost zijn.. Oh, wat verlang ik toch naar den Heer van den Na-en water bij de Wijn.. Nawijn Weib und Gesang ..Ich erlang so nacht Vögel sang ! Veukelsang?
Ja ha , want er wordt nog steeuds geveukeld voor de Achterban – k , en laat den Heeren en Kindertjes tot mij komen , want anders zul je als Oprécht ‘h – Eere Lid niiet door de Voordeur van het Klidmaatschap komen.. Zèg, waar gaat dit in G * D S Naam over.. Eh het gaat nergens over bij het C D A , en dat gaat nooit over. De Kiezer is niet gèk op zo’n partij. Wat ze ook kiezen , wij zijn niet van de Partij. Met zulke Kandidaten zal ieder na-denkend mens C D A -eieren voor hun geld kiezen.. Want ja , na het Débacle- Oracle heb je niks meer te verliezen

Kan die Daad ook bij het woord gevoegd worden

Share
Dit bericht is geplaatst in C A S T R A T I E in de K U T T H O L I E K E K E R K, C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, D W D D, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Debat op 2, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, G E R D - H À R D - L E E R S, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwsuur, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>