A C T U A L I T Y – Wat zou er van Pim zelf over zijn..

Bij Volle Maan – Verstandsverbijstering Jupitert mijn Gastrologische Herinnering mij aan de Fortuyn-avond van een Totale Oppufortuynistisch Avond voor bij, toen Nééderland – Olanda- plotseling in de B R A N D P U N T van de Moordadige Belangstelling stond. – Zie Vanvond Brandpunt -. Een vriend van mij, met Plastrologisch Inklingen verklaarde mij nader toen hij – ik ben 1 dag later dan Pim jarig 2 0 – 0 2 – 1 9 4 8 – De Horrorscope van Pim Fortuyn uitlegde – en de simularities met de mijne .. Wat ik trouwens ook laatst weer bevestigd kreeg van een Mevrouw die mijn horoscoop door nam.. Geen wonder dus dat ik Politiek ge-engageerd ben..Maar goed die vriend had gezien dat Pim ‘Grote Successen’ zou boeken die die sowieso veel las dat terzijde – dit was ergens in Maart -April – , maar dat ie ook iets raars zag.. alsof ie verdwenen was.. Zonder dat te Mortaliseren..Of dat De F O R T U Y N van het Avondrood te noemen..Toen in de loop van een geweer en de avond het Binnenhof binnenste buiten werd geschreeuwd van Woede was er geen A N G E R – man, om de Geest van Pim weer in de Fles te krijgen.. zie Brandpunt vanavond.. Mijn gewoonte is altijd om veel Kranten te bewaren, en in gedachte – vriend die toen lang weekend in Rome zat..
Paardagen later kwam ik ‘m op straat tegen.. en bedankte mij voor al die Kranten..En zei er isiets raars en ik Schrok mij dood.. In Rome werd in hun Hotel een Grande Fielme onderbroken.. omdat in O L A N D A ‘Piemme Fortune was Toot geschoeten..’ En dat zette de horrorscoop vriend aan het denken.. Zwart : Ik zie eigenlijk niets meer.. Later zou in alle grote Buitenlandse Kranten het verhaal van de Gay krant – Henk Krol staan over voorval bij de Gay-Kermis in Tilburg waar Pim bij een Zigeunerin- waarzegster waas geweest.. en Hij ‘Lijk – bleek’voorbestemd ? er uit kwam, waarop Henk Krol zei wat is er.. en Pim toen vertelde dat ie op een zeer Bloedige Manier aan zijn Einde zou komen.. Einde Verhaal? Dacht het niet. Want ook al hebben wij later een Blonde G * D nog an toe voor Pim Fortuyn ingeruild, ik zou die Blonde G * D niet eens in mijn Achtertuyn van mijn Kerkhof willen hebben. Dan maar liever een Overgelopen Foute Tuyn-kabouter. Maar nog steeds zijn wij Kotshuis-elijk Néélectoranaal in verwarring . Vele Bad-Mùtsen en Boerkanalisten later ‘Verbleekeren’ wij bij veel Struinkabouters die zich beter met hun P O N Y – F A C E onder water van een ‘Overgelopen Holder de Polder er staat Fortuyn – kabouter op zolder’ zouden moete bemoeien, in plaats van Heerlijk Herlder Henkènend zich zelf te sloganiseren. Gelukkig is dat Meneer Fortuyn allemaal bespaart , dat ie op mannen viel is bekend, maar gelukkig hoefde ie niet al die Poliniettische Boer-Lùllen van het minder dan Manavo -’niveau-miche’ mee te maken.. Conclusie Is er iets verandert in die 1 0 jaar ? Nou het haar van G W niet is nog steeds ‘Blonder dan Dòmmer Blond on Blond Times are changing’..
Is Pim verandert in die laatste 10 jaar .. toch is z’n Horrorscoop er op na slaan! En de Rest van het Verhaal over Volkert G-één Idéé Overslaan…Mag geen Naam hebben
Volkert G W ilders. Oh, die Twee lijken ergens wel erg op mekaar Cést lèxtrème qui touche .. En het Beeld op mijn Netvlies Ne me Bouche pas..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Geen categorie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, P I M F O R T U Y N - 10 jaar later, P v d A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>