A C T U A L I T Y – Vier Mei niet vandaag maar morgen want in 5 Mei zit de Vrijheid van de Toekomst verborgen

Liesbeth Spies als Rol- Mòl dèl is en Vogue

Liesbethe Spies is als Rol Moldèl met haar ‘Twee-gezichten in één-pakket met
Die -eed- stoornis, een absoluut Mooi Dèl, die Pvagi-anaal Réétte goed over komt!’.

Als je haar Stèm op de Reetdio hoort, raak je onmiddelijk Ontstemd en roep je : Ik ben niet van dè, of die Partij..Liesbeth S P I ES-cialiteit is De J ánus -kop van Kjut van `Dè W C D A .. De Kiezers zullen dat òntstemd door de W C D A – pot door-trèkken!! Omdat veel C D A – kiezers zich geborduurd voelen, zal die partij te magertjes overkomen om ooit In Het Blad Voque -spreek uit F uck, afgebeeld te worden..

Wat natuurlijk voor de andere Partijen op een dag als vandaag Vier mij niet vandaag maar op 5 Mei – morgen dus.. Wat ons ‘Dichter -bij-de-waarheid brengt om de C D A – vandaag nog in herinnering te brengen, en voorgoed ten graven te dragen..

Om vandaag Twee Minuten stil te staan bij het feit dat bepaalde Partijen zich Gecanaïlleerd hebben met een Partij die Fastcist aan een ‘donker bruin’ verleden..

Wilt heden nu treden – denkend aan Holland zie ik brede Klieren traag door een verkeerd einder staan..

Schreeuwend om aandacht zie ik op mijn netvlies nog steeds het Rennen op De Dam van Twee jaar geleden staan..wij moeten vandaag ook over ons donker bruin verleden als Schauw heen op de God-Dammerüng gaan staan..

Wij hebben niet te kiezen als we het er voor krijgen ..Liesbets Spies : als je voor Tirannen zwicht verlies je meer dan lijf en Oh verleden, Dan Dooft Het Licht..
Ga zwart licht maar eens lezen .. wat hebben wij nog in Relatieve Vrijheid te vrezen..

Twee Minuten Stilte als een Monument : Hou je mond en wees consequent , maar verontschuldig je niet P or V a V or!! Do I’ve to say more??

Vier Mei niet vandaag …

Maar Morgen

want

In Vijf Mei zit de

Vrijheid van de

Toekomst verborgen..

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Doden Herdenking De Dam, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Hero Drink B R I N K M A N, J O B C O H E N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwsuur, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., T I T A N I C, Tofik Dibi, Tweede Kamer - Wandelgangen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>