A C T U A L I T Y – Vacature ontstaan in Tweede Kamer Iets voor Hero Brinkman of die Blonde??

Met Verbeten-gezicht ?? Gerdie Verbeet van zich af en stelt zich niet langer Kandidaat voor Voorzitterschap TweedeKamer

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, G E E R T W I L D E R S, H E R O B R I N K M A N, Hero Drink B R I N K M A N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, O V E R V A L L E N, P v d A, Tweede Kamer - Wandelgangen, V A R A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>