A C T U A L I T Y – The Winners and Losers

T H E W I N N E R S and L O S E R S I

Niet alleen Bayern had laagste Score ooit maar .. Bye Bye groen Groen Knollen Knollen land, Dat werd dus Knollenland voor Pers-citroenen van Dibi verkopen , met een te hoge zuurgraad die niet te pruimen zijn..Van zeven naar vier zetels. tel uit je winst.. en de grote Winnaar wordt natuurlijk T D eum Laudatus.. dat zit er Tof i Dibi-dik in. Want ja, de G L – achterban telt zijn knopen, en laat het bestuur dat goed in zijn oren knopen..Ik zou met zo’n onverantwoordelijkheid me al lang opknopen.Dus groen Links hangt aan een Électorale Zijden -draadje . Maar zijde heeft de karakter eigenschap om onverbloemd,mooi over te komen.En ja, waar kun je beter dan in de Politiek voor ‘karakter-vermoorde-onschuld’ over komen, en voor ‘Mooi weer niet’ na de Verkiezings uitslag voor de dag komen. Dat wordt weer veel dàg dàg, en wie het laatst lacht , lacht het best .. zag ik daar niet gister-avond bij Die de Rik Samsom al tekenen van ?. Waar Yolande Sap- per- de- flap door de Interviewtechniek van Toine Huys in haar eigen zwaard van Damesklets viel, had ik toch meer ‘geluk-bij-een-ongeluk’ toen ik met mijn neus in de Islamitisch Boter en de Fla- flip van Paul de Schreeuw-lééuwlijk viel. Een aantal mede-gekleurde ‘bijna nooit van gehoorde Nééderlanders’ kwamen in beeld, en wat op mijn ‘nèt niet vlies’ bleef liggen, was De H O M O – S A P iënse Interpretatie met de Naaidrùk op H O M O .. na een aantal reet goeie Missercriminaties kwam het hoge woord er niet uit.. Maar zelfs door mijn oude Verbeeldt scherm kon je het antwoord ruiken. Dat Die bi or not to Bi Ontgruind – Links een Poepie van eigen strontdeeg liet ruiken, was mij al bekend.. Het is duidelijk: de Dramateurs van het Bestuur zal wel na de laatste Opini-uitslag over stuur zijn.. En als ze écht ballen hebben net zoals bij Bye Bye Bayern, eh C H E L S E A treden ze per direct af. We Shall See

Gezichts- of – Zetel-verlies..

Mauriche De Hond – Opiniepeilingen – Groen Links

Winners and Losers

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, K U N D U Z - Coalitie 'S A P - per-de-Flap ..., Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, Opiniepeiling, P v d A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., S Y B R A N D van H A E R S M A - B U M A, T O U L O U S E - To L O S E ..., Tofik Dibi, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>