A C T U A L I T Y – Tegen de Borst Stóótten..

Vroeger maakt ik op de Keukenaanrecht in November Borts-platen met Beuke – neuke-bootjes.. En die waren zo Lèk ker Niks mis mee.. Maar die Tepel-vulling stootte mij altijd al tegen de Borst .. Ik riep altijd al : Diue zijn Lèkker bezig.. U mag mij Lèk schieten , als ik al niet aan de Borstwering van het Vrouwlijk schoon had gedacht..

Nee, dan kun je beter je tijd doden met een Marathon, wat nou weer in die stad een Leiden sweg werd, nu er 1 dode is gevallen.. Hard-lopers zijn soms Doodlopers..

En nu de ‘Politieke Aardverschuivingen’ en de Neuro-rampen zich voltrekken Trekt de aarde zich hélmaal niets van aan , en regent het Manna- stenen uit de hemel en de Kerk-torens.. Geloof dan nog maar is in ‘Oh D I O’

dode-bij-marathon-leiden.html

Borst-implantaten stootten mij altijd al tegen de In-borst

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>