A C T U A L I T Y – Studenten studieaonaneren sneller af

Studenten studeren sneller af, zodat ze ‘s ochtends meer tijd aan zich zelf kunnen besteden en tegen de OnánHerenclub van de Bachelors kunnen zeggen : Wie goed Studaohnanheerenontbijt gaat maken Komt altijd op zichzelf op Tijd Klaar !!

Kerel je kunt zeggen bij een Echte Bachelor loopt het altijd gesmeerd uit de Hand !!

Studenten studeren sneller af.. zodat….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>