A C T U A L I T Y – Pinksteren is er om een Vlammend betoog met Uw zelf te houden..

Dit wordt natuurlijk een Pinksteren om nooit te vergeten.. Want met Pinksteren houd iederéén een ‘vlammend betoog’ voor zijn eigen Parochie !
Maar U allen weet natuurlijk als ‘gelovige dat met Pinksteren de ‘g – Heilige Vlam in de pan sloeg, en toen iederéén eigenlijk al van G * D
L * S T was.. Naar nu schijnt zijn we ook van Carel Faber 9 0 + verlost, die F-oud in de Oorlog was, en met Pinksteren alsnog daarboven zijn Gas-kamer tegemoet komt, Crematorium im Pacem zal het zeker niet worden. Crématuur om te zeggen dat er nu al Winner and Loosers zijn, als je de laatste opinie-peilingen mag geloven Shakers and Movers..Het C D A blijft ongelooflijk ‘laag bij de grond’ staan, wat perfect hun houding van het laaste anderhalf jaar gaaf weer geeft. De V V D blijkt toch Dass Kapitale Fout van Karl Mark my Words te hebben gelezen, om dat ze blijven dalen, dus is Uw Mark geen Daalder meer, maar een af-daalder waard. En vergaat M A R K na laatste Opinie – Peiling het Lachen steeds meer. Wie het Laatst lacht lacht het bèst !! Maar de P v d A en S P naderen elkaar steeds meer, zodat daar De Pinkstervlam in de Pijp slaat . Terwijl in de Volksbuurt De P I J P toch velen op de P V V stemmen..En Vrouwtje Yolande Sapt Tofik Dibi als De Knuffel Homo, zodat ze zichzelf heerlijk door haar achterban kan laten vertruttelen..Maar om te voorkomen dat er verhitte Debatten met Pinksteren ontstaan, komt er een Zomerse Afkoelings-regel, die tot begin September zal duren.. gedurende die tijd , zal ik af en toe het Politieke Kind met het Bad water weg gooien..Maar denk er om: Het is een Afge Jagerd onderwerp, het gaat om ons en niet om de P V V ! Het gaat om onze Nééconomie, het gaat om onze Yolande , het gaat om onze Eeuro ro , en niet om die afghanistangsthazen, die niks nutterlozer te doen hebben dan onze Bodemloze Schat kist naar de Phililistenen te helpen.. Daarom ben ik het met één oude Principe als Gulden regel eens. Op het Randje staat : Godt zy met ons . En daar gaat het om mensen. het gaat niet om mij of om Feestbook, of om allen die zich G * D nog an toe voelen.. het gaat om Sneederland, en die moet je met die Goedkope Praatjes niet doormidden snijden ! Nééderland moet één land blijven, H Ò L – Land klinkt al zo naar.. Dus Sneederland snijdt het mes aan tweee verkeerde kanten.. en dan raakt een Vlammend betoog met Pinksteren ook kant noch wal .. Dus gebruik je gezonde verstand mensen luister naar Jan Case De Money maker de Jager als aanjager van een overtuiging . Luister in Uw zelf als Pinkster-gedachte naar uw eigen Waak-vlammetje in Uw hoofd, want dan is de One Hope in Yourself nog lang niet gedoofd.. Zo, en nu moet ik écht stoppen, want heb zo een afspraak met Dominee Spremgraat..Ik wens u een Inspirituele Vlam die U transvlambeert naar een hoger niveau, en u geheel opneemt in het hogere ‘Almachtiger dan Machtige..’ Zodat U in uwzelf als de ‘Nieuwe Jezus en verlosser’ opstaat, en op gaat naar een nieuwere dimensie die Dijkgraaf als het Zwarte Gat zou définialiseren.. En met deze Vlam geef t ik u door naar het Hart van Nolymphus , want Hart lopers zijn vaak Doot – lopers ……………………..

__VVD_verliest_opnieuw_in_peiling__.html

vvd-blijft-verliezen-in-peiling-synovate.html

http://www.nu.nl/politiek/2819940/vvd-blijft-verliezen-in-peiling-synovate.html

http://www.telegraaf.nl/binnenland/12218466/__VVD_verliest_opnieuw_in_peiling__.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C U T S H U I S - Catshuis, G R O E N - L I N K S -A F !!, Geen categorie, J O B C O H E N, Justitie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwsuur, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P I N K S T E R E N -, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., T I T A N I C, Tofik Dibi, Totaal Nieuw Gezicht..., Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>