A C T U A L I T Y – Kleur Bekennen van de Sport en de V V D

Tja, Wiegel-d op verkeerde Partij zet wordt door oppostie voor het Stefan Blok gezet. En hoe toepasselijker is de Véé Véé Définitie dan wel niet van: V ery V ery D om. De Koendouchsering valt de V V D als een Koude électorale Pardoes !! En vandaag komt daar dan ook P V V versus Regering bij. Als dit zo door gaat moet ‘Mark my Worst – naaitmare’ rekening houden met meer dan Gezichts-verlies. Dan wordt de V V D in contra Coeur ‘Geen Gezicht..’ En dan zit Emile Rien ne va Plus op het Néélèctorale Plus.. En je weet van die Plus reclame daar lusten de Kontsumenten geen Brood van. Alhoewel ik nog moet zien of Hansje Pansje W I E G E L het électoranale Sucksex van zijn V V D -brood laat eten..En verder lees ik dat Newlson Mandela terug gaat naar zijn geboortedorp.., wat ik nou van die Bleeker ook zo graag zou horen, of willen lézen.. Er moet toch wel ergens een Pony-fony – stal zijn , die op zijn achterste Poten zo’n talent niet laat lopen… Wei de Kiezer die het niet voor het zeggen hebben weten wel een Polder die overloopt voor begrip van deze Pony – felony.. Verder zal ik Kleur bekennen, dat het Woord wat op 30 April zo bij die Dag past uit mijn Vooscabulair is geschrapt.. Want zet je maar schrap komende maand : “Die ‘Kleur ‘vind ik geen Bàl aan..Maar ja, mijn eigen Bàllen zouden dat nooit Boycutten.. Maar wat zou ik graag het hele Nééderlantse anteren Volk onder Sportieffes Cutturele zetten..Nog even en de Voetbalvelden gaan ook met die Nationale Kleur Kleur bekennen.. ik zie nu al groen en geel als ik de Knop maar even om draai, en zie hoe namens de Rùk Klame wij allemaal er achterlijk staan..Maar als De Grasmat ook zo’n Kleur krijgt , net zoals dat verschrikkelijke Blauw waar je aan ergert op de Tennis baan… Dan ben ik voor de Komende maand toch voor de Kleur Z W A R T !! Heerlijk om een maand een Sportieve Blackout te hebben.. Heerlijk ook om een maand lang niets te zien zitten..Heerlijk om een maand lang iederéén ‘Zwart te maken.. En de Bal bij de andere Partij als Schuldvraag van het Verlies in zetels te leggen .. en de V V D als Zonde – Blok ..

K L E U R B E K E N N E N

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>