A C T U A L I T Y – Je Beurs lachen bij een ‘Soap- Sòf Fèstival’ van ‘Gebakken Lucht’..in een S T Ù C K – Market !!

De stemming zit er vanmorgen goed in , als U al niet hebt af-gestemd op ‘Ver-Kíes -zingen boven Stemmen’, op het Sòf- festivalt niet mee, om de zware Pijpen aan Maarten en Martine te geven.Dus wij delen niet mee, wat een Zucklesbergers zijn wij toch.Maar gelukkig had ik net op tijd mijn ‘Aandelen gebakken Lucht’ uit de Nèstdek gehaald, zodat ik mij een Wollen deckbed-overtrek kon permiteren, zodat ik er toch nog warmpjes bij zit.
Nina On the Brink of Bank Fabulous Corruption..

Wat een Mooie ‘Aha – Erlebnis’ was dat gister-avond om te zien hoe ‘gekke Henkie door Malle Eppie ofwel Appie, later afgekort als Appsolutely A H – Fabulous, in de Tweede aflevering, door Ene Verhoeven naar de Filistijnen wordt geholpen.Maar ja, onze Kruideniers-mentaliteit, heeft ons geen Windeieren gelegd, maar Gouden- Winst-eieren..Daarom is onze Gouden Gids voor geen Goud te koop, ook al zijn er tig onverkoopbare ‘Kwebsites’ om al je rotzooi te verkopen.. Mijn Markt-plaza is het niet.. Maar ondertussen heb ik zojuist mijn eerste ‘Tranche – gebakken – lucht’ van de hand gedaan met winst.. Dus voor mij is ‘gebakken lucht’ geen Déprèssie waard, al is het overdreven te stellen dat de aandelen op de Overdreven Markt, Uw Neuro’s in Premium-results waard zijn.
Omdat mijn partner nog de échte cijfers van Het Sòf festivasl probeert te achterhalen, zijn wij niet aan Winnentou, en ben ik bezig aan mijn laatste Afgeschreven Hoofd-stùk , zodat ik die ook niet kan afschrijven..

En als het al niet om deze dagen ging,kunnen we nu al na 12 September vaststellen dat de Plijsttrekker op de Wonde van D66 na een te Verhitte zomer, om een afkoeling vraagt. zodat nu al bij Emile Roemer, Diederich Samsom en Alexanders Péch-told you so, de eerste onderkoelde Koolalalitie-besprekingen in de Sauna van de Darkroem van de Eerste Kamer zijn geagendeerd..Mark Rutte en G- Eert Uw Wilderste Fantasieën, die niet onbloot zijn van enige Kloterijen uit het verleden, zullen de Twee Onderste boven genoemde ‘Oh na Heren’ met de Billen Bloot gaan, waar de écht Sauna baders een ‘Poot en Patent’ op hebben om je zachtjes toch dwingend met de Achterklap op de voorgrond in een Strak schema letterlijk en Figuurlijk met je Bloten Billen gezicht en strelende Klap in je gezicht te krijgen..

Het daardoor door de ‘Kool-alitie – overleg’ onstane nieuwe Kabinet zal daarom niet door Hare Kroonlikklijke Narigheid be-ëdigd of beledigt kunnen worden.. Om toch na 12 September de week daarop Prinsjesdag te kunnen Batavieren, heeft het kabinètniet vann de Krooningin, met gemak namaak pleesidenten en Ruttenieren gevonden , door Hazielzoekrs een eenmalige Figuranten salarisje buiten de Boeken aan te bieden..

Het ‘pèrspectief op komende begroting krijgt een Positef résultaat , omdat na de Voorlezing van de Straten -Génenraal de Krooninging met Persioen gaat.. Waarop het Maximale van die Argentijnse in naam wordt Verzilverd.Waardoor de Oude Zilverlingen uit de Bijbel van Dominee Terlinde en ter zaken doende na vier Eeeuwen enorm opgewaardeerd zijn .. En de Oude Gebakken Spruitjes-lucht van Snholland toch op de Open Markt van De Vrijstaat zijn Eeuwige Waarde van een Oude Famili-traditie heeft opgeleverd, wat ook het enige is wat je van een over-erfelijke Krooningshuis kan zeggen.. Leve de Krooningin van de Gebaskken Lucht Hoera Hoera Hoera..

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C O M A Z U I P E N, C U : Petere Blokzeil en de S G P, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Hero Drink B R I N K M A N, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Néé der lands One Hope in bange dagen, Nieuwsuur, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>