A C T U A L I T Y – Het leven als Schreeuw om aandacht is Onbetaalbaar

Hollande voor de Leeuwen gegooid van de Politieke Arena laat zich niet in z’n Hempie staan .. Voetbal is oorlog maar voor het eerst was er er een soort lange Adem-pauze die overschreeuwd werd door de échte A J A X – fan, en later op de Avond werd er in New York op een Veiling alle Records over schreeuwd door een Veilingmeester die er op hamerde het Record der Records te verbeteren.. Iedereen schreeuwd om aandacht – of overschreeuwd zijn eigen politieke schaduw en versnelt de Stèm dès Volks er overheen..Hele Kunst om jongen uit Son & Breughel vrij te krijgen na -betaling van Lost geld !! En Chinezen schreeuwen Blindelinks om Vrijheid die in de kiem door veiligheids – agenten wordt gesmoord.Ik geloof dat ik maar eens naar een therapeut ga, om het uit te schreeuwen dat ik me niet Gèk laat maken, en het hele Leven kunst is , die voor mij onbetaalbaar is .Dus ben ik niet te koop..Ook al heb ik een ‘Bord voor mijn Kop !!’ Ik neem het leven op de Koop toe.. 1 2 0 Miljoen Dollar voor de S C H R E E U W !! Hoeveel Schreeuwende hongerende kinderen kun je daar mee redden .. Maar ja, die schreeuwende kinderen zijn hélaas vaak een uitstervend ras.. Oh , nee dat mag je niet zeggen . We moeten binnenkort iedere ‘Schreeuw’ waar een mens achter zit veilen!
Oh , nee wat zeg ik nou weer.. Dat is Mensen – slaven handel !! Gèk – V O C – Idioot.. Oh, wat verlang ik naar een Voetbal Stadion : Daar pas kun je het uitschreeuwen in de Hol van de Leeuw .. en omdat wij een Hol – land zijn klinkt die Echo altijd het langst. De Echo van de Angst om te worden overschreeuwd, zodat niemand je hoort . Maar teken je de angst van het leven op het doek, is de financiële waarde een vloek met de werkelijkheid en die is weer Onbetaalbaar .
Trouwens die Spelers zijn straks voor A J A X natuurlijk ook Onbetaalbaar!

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>