A C T U A L I T Y – Het Dorp Oude Water

Het Dorp Oude water wordt als Compromis ingezet in de Strijd om De Hedwige Polder.. Nederland is bereid de naam ‘Oude Water’ om te dopen in ‘Onder water..’ Waardoor in een klap heel polderdorp onder water komt te staan..En die polder in Zeeland geen Hedwiegedood hoeft te sterven.. Dat heet nou nog eens Zéémantisch heldhaftig Taalgebruik  waar Michiel De Zee- Ruyter te paard trots op zou zijn , want voor die Pony-handelaar schaamde ook Michiel zich dood !

Iets geheel anders , ik zou wel eens een Grafologisch onderzoek willen doen naar degeen die zijn handtekening heeft gezet om de Graftombe van Elvis Presley te veilen.. waar Priscilla Presley achter schijnt te zitten. Terwijl ze wel een One – hopige letter van Michael Jackson van een veiling heeft terug getrokken..Ach ja , sommigen gaan over lijken , waar A S  – S A D  alles van af weet..maar misschien heeft de N A T O  G  A S  S A D om dar over heen te Tanken, eh te walsen… Want nu walst Assad over het graf van het verzet heen.En wij kunnen wel een ‘Verzètje’ gebruiken. maar kan de E U Assad niet een Polder aanbieden, die onder water zetten, en Kofi Annan een Bootreis met vluchtelingen aan bieden?  Verder wordt straks Mark Rutte en W A van Buren die de Plee back-show verre van zich gooit als Krooningklijk Waterhoofd ingehuurd, om in ander landen Het Hoofd boven water te houden.. Omdat de Wereld verder geen Vinger uitsteekt in de Dijk van Syrië is het Glas Helder  dast wie de eerste Plee -steen werpen als verschroeide der aarde nooit in Het Rijk – Lijk der Hemelen zal komen… Zo en nu ga ik mijn mond spoelen , en kijken hoe hoog het water tot aan de ‘k – Lippen de Wereld is ontstegen…

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C U T S H U I S - Catshuis, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, H E D W I G E P O L D E R, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Willem van Oranje en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>