A C T U A L I T Y – Een Thomas Dubbeldekker van ontkenning

Définitie van Wielrenner : Trappen – doortrappen en vele Na- Trappen geven !!

Trappen – doortrappen en vele Na- Trappen geven

In de Drugste Boo -m – gaard van de R A B O Ó S  – B A N K zijn de Ontkwenningen niet van de K -Lucht!  Maaikel  Boogerd zich er als een Plasmatische Stefan Matschiner om heen, in alle ‘Stoer de Franse Bochten’ die er zijn om zich er om heen te wringen.. Dat soort dingen zeg maar En ‘s – M A R T  S -’s M E E T S voelt zich..  ik herhaal het nog één keer..Jij hebt nooit Drugs gebruikt en die Stefan Matschiner?  Nee Mart . laat maar zitten Michal Boogerd is gewoon Gematstchinerd… en de beste ‘k Lucht is toch die Eusterreichische Bergen Mart. Dus haal je Neus er van op in die Witte Poeder – Friessche Schnee L U F T Mart.. Niet zo kort door de Bocht ! Ga eens wat eerder op de Rem staan, doe niet zo Naïef.. Was je Vragen en handen in Nonschuld. Want de Politieke Statement die Rabo en Michael en Thomas zullen staten, is dat ze jou nooit en die Stefan al hélemaal niet ontmoet hebben.. Ja nee, weet ik wel het staat op You Troupe..  En het begon bij Simpson..en al die Hollanders  die op Mont Ventoux de Overwinning op zich zelf haalde Denk jij dat die dat allemaal met die Waspoeder  van Witte H O M O  gedaan hebben?  Spoel je mond Mart, was je handen in Nonschuld !! En één Ding : Die R A B O – B A N K moet je nooit meer zien staan .. Ga basketballen verslaan, want zoals die Belge dat zeggen.. Dà ‘s  en Schoene Sport !!!!!!!!!!!!!!!!!
Of heb ik je nu bij de Neus genomen?

http://www.nu.nl/sport/2803286/rabobank-ziet-geen-aanleiding-onderzoek.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Een Thomas Dubbeldekker van ontkenning

  1. Bart zegt:

    Valt weinig meer aan toe te voegen Joshua.
    Liegebeesten en jokkebrokken zijn het, ze zouden hun eigen moeder nog verkopen.
    Zelden zulke notoire leugenaars gezien als sporters die met dopingbeschuldigingen worden geconfronteerd…. :-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>