A C T U A L I T Y – Denkend aan Gerd hardleers zie ik Rijen Vluchtelingen

Hè hè, eindelijk grijpt moeder nat uur in.Omdat het met deze temperaturen makkelijker is om de Boel om te schmelten..Zodat alle Problemen met Gerd Hard Leers als schreeuw om aandacht, voor de Son verdwijnen.En als een Fata al More ghana alle kinderen worden terug gestuurd, omdat de Schulden-last van Gerd Hardleers als Schneeuw voor de Son is verdammpt noch mal, schon wieder een Tent onder de son, en altijd iemand in de buurt die je via Amnasty – Minternational je wel helpen kon..Wat natuurlijk politiek gezien net op tijd komt, toen ik al terug in de Trein zat om net op tijd die Russische Bejaarden de volgende ronde zag halen. Wat je van mening Sinister – Kabinet of Tofik Dibi maar moet afvragen.. Maar één ding is wel duidelijk, dat Tofik als ‘De Homo – S A P -iëns van Yolande’ voor elkaar Schmelten..Zodat ieder-probleem als een Plas water in het niets van de Media -aandacht verdwijnt. Gelukkig maar , want anders is het dwijlen met de kraan open. Terwijl ik met ‘het- zit- niet- méé-denk bank van Vestia mijn Crhypotheken heb zeker gesteld, waardoor alle ‘Méé- dènk- banken’ een Poepie van eigen Investia krijgen, kon ik net mijn Faeces-Book aandelen onder die Failliete Bank grijpen, voordat Icarus er mee vandoor ging. Wat ons natuurlijk op Het G W -éffect van de Kramer-leden brengt, die door die Blonde Griekse P V V- God van de Zondergang werd gered te ke têt!
Dus kunnen wij ontzettend Blij zijn met de vaststelling dat door deze Tropische Warmte alle Griekse Schulden als Schneeuw en Scghreeuw voor de S O N zijn Verdampt . waar wij nu alleen nog op zitten wachten, is dat ook in de kemermeerderheid is die als Icarus-Rampyrische Overwinning verwacht van G W dat ook die door de verhitte Debatte onder onze ogen verdampt noch mal of verschmelt , Zodat de Kramerleden eindelijk opt ijd naar huis kunnen om morgenavond een Dame in Idianantoog al Pijpen en rokend de Overwinning uit de Vluchtelingen-tent van Het Soffestivalt tegen rookt.. Want waar Rook is, is Vuur . Maar het Vragen – vuurtje bij Gerda Verbeet is ook al wegens de bezuigingen afgeschaft..En ik vraag me af hoeveel Kinder-zieltjes van Gerd Hàrdleers in het ‘Vagevuur van de onzekerheid’in rook zijn opgegaan.. Oh, als nu toch eens de Ware Verlosser voor Gerd Hàrdleers kon op staan.. Plaatsje vergaan .. Ik worstel er mee en kom er van Onderste steen van boven.. Luctor et Emergo

Denkend aan Gerd Hard leers

zie ik brede klieren traag door

oneindig Kamerleed gaan …….

Rijen Onnoembare Vluchtelingen

als Hoge Problemen in ter Apel staan

En in de verwältigte Asiel Raumte versoenken

bedje gespreidt door het Land

Protestgroepen beknotte Vlucht-organisaties

In een Grootser – Protser -verband

De Vlucht hangt er laag en traag

En de Son wordt er in Sebrenica

Zevenduizend maal in Geschreeuw gesmoord

En in alle Gewesten van dit Holle Land wordt

het beleid van Gerd Hardleers gevreest en Gesmóórd!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Mark Rutte, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>