A C T U A L I T Y – De Ta- L E N T E- Fractie van één ze konden de

 
Yolande S A P van de vroegere S D A P .. wil de Ledenverraadvereniging Links of Réchts om Uitpersen. Zodat zij als Enige Kandidaat naar andere Partijen kan overlopen en de Baas zin in eigen Partij blijft!! De Rest-zetel kandidaten kunen elkaar dan in en op die ene Zetel elkaar overlopen Dat noemen wij nou nog eens ‘Verneúkte-démogagie op de Vierkante Milineuker..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, Geen categorie, Justitie, Lijststrekkerschap - C D A, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Nieuw Radio - programma Geert Wilders, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., T I T A N I C, Tofik Dibi, Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>