A C T U A L I T Y – De Stemming zit er vandaag goed in

Veel Files vanmorgen, wat natuurlijk goed uitkomt in de auto want, dan viel lès op de goede plek,want door de Files kun je er extra tijd aan besteden! Wat mij verder opviel is dat Mark Rutten als Hollande r geen enkele Euro- of James Bond-rol speelde, nu Francois Hollande niet met vliegtuig maar met de trein aan land t komt..Dat Rutte geen Sterk merk is wisten we al , maar dat Mirjam met diezelfde Achternaam,wel een Sterk – merk ook al de Peaulitique verlaat, zegt dus iets over het Katholieke C D A-lphabète. En waar Tofiëeriek met Yolande ‘Merk toch hoe Sterk wij zijn’, nog een Appeltje te schillen heeft over Het Talente-akkoord van het Soffestivàlt tegen, wisten we al lang dat Groen Links Het Hoogste Lied van de Linkse Kerk zingt. En in dat Koor van eensgezinden, is het altijd opmerkelijk dat ze zo mooi beginnen.. Dat komt omdat ze altijd ‘Gelijk’ hebben. Eh Gelijk beginnen! Zo’n Koor van gelijksgezinden wordt dan ook wel een Hard-core van de Démooigratie genoemd. Maar hoe komt het dan toch dat ze allemaal goed gebekt, zo in de Falsetto one -klanken terecht zijn gekomen.. Vrij eenvoudig: als je maar al te vaak roept dat Jij gelijk hebt, dan st je niet meer open voor de échte Ongelijkheid die je zelf veroorzaakt.. Vandaar de Socialistische verontwaardiging in die Linkse Partien, terwijl ze zelf geen flikker of poot in de Buurten uitsteken.. Ja De Ogen uitsteken.. Dus is het Uitstekend, dat ze af en toe net zoals bij de W C D A op hun Bek benchers gaan.. Niet zo Somber Niet zo Somber.. O ja,Vanavond zal het er om spannen, en veer ik op van mijn stoel Als De ‘Vrouwlijke Stem’ van het ‘Hollandse Idianen gevoel’ op de per A-uis verschijnt..alleen ga ik dat alleen bekijken, want anders denkt mijn Partner vanavond dat als er Rook uit de buis komt we een nieuwe Paus ze hebben…Ik zie nooit bij dat soort Soffestivalt the Points om daar een pauze voor in te lassen. Ook geen Douze Points !!En de Menno -pauze van Menno Brüch lijkt me ooit verder weg dan het Land van ooit .. Maar zeg nooit nooit onderge Tíetteld heet dat: Never say Never.. bij het Soffestival… Oh wat verlang ik naar Elvis Presley ‘Its Nauw or Neffer’..En van sommige Partijen ter linker en ter Rechtse Opzijde zijde word ik er ook niet Clever dan Klefferder van……………………….

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C U T S H U I S - Catshuis, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, P v d A, Tofik Dibi, Totaal Nieuw Gezicht..., Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>