A C T U A L I T Y – D A Y A F T E R ..O R A N J E B I T T E R en het Vér gooien in de Maatschappij..

Ook door Het Krooningklijk Lindt gegaan.. of kon U er geen Chocola la van bakken. heb voor het eerst één dag niet ge-internetwerkt, en heb mij over gegeven aan wat de Koninginnedag mij zou geven.. Ik heb begrepen dat de Woord-grappen over Het Koningshuis voor het opscheppen lagen nadat ons Internationale Króóningklijke Waterhoofd het Olympsch record Ver gooien- niet- in het Gooi trouwens in alle Rhedenlijk heid bijna werd Verbetert.. Een Waterhoofd die de Pot op kan of gaat .Vraag me af, of die het vèr kan hooien in de Maatschappij…Dat wordt vast geen Króóningklijk af- scheit.. Dus is het de vraag of ik net zoals Diederik Samsom iets heb gemist, of over het Krooningklijk Waterhoofd heb gezien.. Hoewel het mij opviel dat er veel Démissiordinaire Kraakbinetten op de de Uitmarkt stonden .. Tja , daar loop je toch maar aan voorbij … maar dat wij allen niet voorbij liepen aan Hare Kanarigeheid Kroningin Bé Ha tricks , komt door een T – R ótsvast vertrouwen in het Koninklijk huis.. Voor één dag, en zo heurt het ook zou Wim Sonneveld zeggen.. Terwijl ik eigenlijk zo ontzettend naar de Krentmikkiege Démogratie achter de Rho ho ho dendrons verlang.. Zag vanmorgen vroeg bij het terug lezen van Y van ‘t Hek onder de Kop in N R C Titel : H A R D – G E LA C H waar ik het hélaas weer volkomen mee eens ben bij het teruglezen van zijn Rubriek nadat ik het woord K O T S H H U I S tegen kwam waar ik al weken geleden over schhreef.. Heb al eens geschreven dat Meneer Youp per Troepper Poepr erg goed aan gejatte P R doet .. Ooit eens Teksten laten lezen.. aan Den Heer . Zijn enige Réactie was dat ie mijn teksten niet kon gebruiken.. waarop ik te verbijsterd was toen ie in de Beroemd Buckler Speech ook een tekst had die hij van mij niet goed vond.’. Hij kon ‘m beter uitspreken !! : “Als je ‘Klote voelt moet je je handen uit je Zak halen!. Wat zou ik graag met mijn Handen die Zak eens een Uithaal geven.. Dus sindsdien kan Youp mij gestolen worden… Wat mij niet gestolen kan worden is de Mísbruik van P-Léég kinderen vaak met Cuttholieke achtergrond , die je daarna Suck sexsievelijk kunt door kruisen Over Hard Gelach gesproken , nu ik hoor dat Mark en Jan Gays de Jager en de Opgejaagden aan elkaar genaaid voorbij het Hó Hó – Mooinument met duikbrillen over boord sprongen, om elkaar betastbaar aan Diederik de Bàllen toe te verwensen.Overdreven om niet te zeggen , dat H K H als Waterhoofd onmisbaar werd gemist, maar ja niet iederéén heeft door z’n achtergromnnd zo vér naast de Pot gepist.. .. Ik hoor nog de Echo van uit de W C D A – Parij _ Top.. Haersma Buma Puma : Je Kan de P O T op !! Tja , één ding was duidelijk.. Diederik heeft ‘t ‘s électoraal niet vèr gegooid ! Wat hoorde ik gisteren vaak het Lied Samsom and Die Laai la” over de grachten !! Ik was allang over boord gesprongen .. maar ja, électoranaal Dutch Style is er nooit een man over boord. Al hoewel een Blonde man is overboord “en Outre”noemen ze dat En France.. Die is nu bezig in New Yurk , korte Rukken te maken met de Mís – Slàmmisering .. Oh wat hek ik behoefte om naar de L P Blonde -on – Blonde te luisteren.. en naar het nummer : Times they are at C H A N G I N G ! Ook vijftig jaar na Dato !! En The Medal of Honor voor Bob Dylan .Nee, O B A M A heeft ons niets op De Mouw gespeld .. Alhoewel vandaag One Year later werden wij wel erg Surprised met the Announcement of Bin- over – Laden.. Maar ja, 3 0 April blijft onze Nationale T R O T S Koninginnedag is Af-geladen….Dàg Dàg Dàg !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>