A C T U A L I T Y – Bleeker niets van te kunnen.. volgens OpiniePeiling..

Bleek er niets van te Kunnen.. waardoor Kiezer

Henk Bleeker niets van te kunnen vond Geert en Henk wil nooit meer met de P V V léés de éénmans-fractie van Geert Wilders samenwerken..En de Kiezer heeft die nog wat te vertellen? De Kiezer die wil nooit meer iets met De C D A te maken hebben, met dat Dubbele-Paspoorten-gezicht..Dat hoofd van Bleker doet me ontzettend aan die Jànus-koppen op de Kermis denken..

Dus Bleeker gaat zich voorstellen bij een Partij die niet zoveel meer Voorstelt !!

Zal zijn Vriendin Leuk vinden haar Man als Part – E I – L E I D E R ?

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuw Radio - programma Geert Wilders, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, P v d A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., T I T A N I C en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>