A C T U A L I T Y – Bij het S Ò F Festival was in ieder geval De Geest na Overwinning snel uit de Fles

Roemer wil Premier worden, als Premier grand Cru voor Mark is dat. Maar die was als sinds Cutshuis op de Fles. en ik moet Kleur bekennen lijkt me goedplan. Maar verder wil ik wel keur bekennen, dat ik alleen op Koninginnendag – Oranje als Nationale Kleur en samenbindings-gevoel erken. Maar daarna vind ik er geen Europeesche B À L aan !! En zo te te lezen staat dat Helftal op een Waak-vlam, die meestal half -ornaje-half zwart kleurt..Aaangezien het zes weken na Paasche ist, gas ik hier geen Avond-wake -vlam houden. Volgens mij kun je Pinksteren sowieso afschaffen !! Want de ‘g – Heilige Geest ist sowieso uit de Fles !! Zodat ik het er hierbij laat, en iederéén een prachtige Premier grand Cru gun bij veel Zon, en misschien een beetje Geestelijke – Inspiratie ..

roemer-wil-premier-worden.html

Share
Dit bericht is geplaatst in S Ò F F E S T I V A L - Songfestival !! en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>