A C T U A L I T Y – Bevrijdingsdag laat me met deze Temperaturen Koud en die Toespraak al helemaal niet

Bevrijdingsdag laat me koud met temperaturen waar niet iederéén warm voor loopt. Wat me niet Koud liet, was de toespraak gisteravond vanuit de Nieuwe Kerk over de goed/fout verhouding tijdens de Tweede Wereldoorlog en recentelijk Sebrenica door Wilem Jan Otten ..Ik stond buiten op de Dam en keek op een groot Video-scherm naar de Toespraak .Op het moment dat Willem Jan Otten het over Sebrenica had, zoomde de camera op Wim Kok in, én dat gaf te denken… Ik dacht: die zit goed fout , trouwens er zaten meer ‘Frisse Jongetjes’ op de eerste rij vlak naast H K H Béatrix ‘Rùtten’ .. Jhonny Rotten zou zingend zeggen : ‘God Shame you for the Queen Mark’…Soms zeggen Blikken meer dan ze kunnen doodzwijgen..
‘Goed Fout’ .Of dat nou het be – V O R D E N van de Schaamghorigheid van je verkeerde achteroom is, uit een niet zo vèr Grijs-verleden? Je kon het gisteren goed zien, dat sommige Sinisters ‘Goed Fout’ zaten. Maar ik zou ‘Ogenblikkelijk de benen hebben genomen’, wat ik bij thuis komst niet van Bleeker kon zeggen, want die ‘Pony-face’ heeft zich Kandidaat gesteld als P- Líjsttrekker van de C D A ,om de Janboel bij me kaar te houden. Volgens mij is de enige manier om de Janus-koppen bij elkaar te houden, de boel onder water te zetten, want het water lag hun toch al aan de Lippen! Want verder hangt er natuurlijk niemand aan hun lippen, alhoewel dat voor Bleeker iets anders geldt met die 26 – jarige verloofde, benieuwd wanneer die relatie op de W C D A- Klippen loopt.
Wat verder Spaak liep en onmiddelijk via de Achterkamertjes van de Dping-contrôle omgedoodt zou moeten worden Zijn de Ongelooflijk Scheinheilge W C D A -koppen van het A G T ste Uur uit het Réétte-goeie Péleton die Vast en Zéker door de Gedoop-partij stevig in het Zadel van overstuur zaten. Toen de Konthullingen van Plasma ar in je eigen Familie bevestigd werden door The de Rooy in de Strontkennende -fase dat je niet je eigen Familie onder scheidt moet er zijn dus de Ra Ra Bóós- familie doet niet aan ‘In de Nesten raken bevuiling !!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Doden Herdenking De Dam en getagd , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – Bevrijdingsdag laat me met deze Temperaturen Koud en die Toespraak al helemaal niet

 1. Bart zegt:

  Haha, ik hoorde gisteren van dopingverhaal rond Rabo.
  En Michael Boogerd natuurlijk weer liegen dat hij barst, nee hoor, had had nergens mee te maken, echt niet!
  Helemaal voorspelbaar komt het dan toch een keer uit (zie Thomas Dekker), en dan moet ie toch echt bekennen.
  Flinke jongens zouden het gewoon wat eerder toegeven, als ze tegen de lamp lopen. Maar nee hoor, altijd maar blijven liegen, en degenen verrot schelden die de beweringen ‘durven te doen’…..

  Groet, Bartholomeus (dopingvrij, haha!)

 2. Joshua zegt:

  Ja ha , Hij was net nog op Radio 1 Nieuws met een Interview van
  ‘s – M A R T ‘s M E E T S waarin hij Kutteallégorisch alles ontkent!
  Net zoals in Limburg: Een Plàspoort voor de Aller – Drugste baan ter Wereld
  afkondigen.
  Maar je kunt ook zeggen Michael Boogerd heeft Mart van voren en van achteren
  er In – ge Fietst ..
  En het Diplomatieke Commentaar van R A B O .. dat het Huidige Rabo -team niets met “T O E N ” van doen heeft! En een Zoen van de Tour – Juffrouw !!
  Daar is een hollandse -uitdrukking voor : Ik stond er bij en Keek er na !!

  Prettig bevrijdend Week – e n d !!

 3. Bart zegt:

  Ja, Joshua, laat ik het nou toevallig ook net op de radio hebben gehoord, net dezelfde ervaring had ik als jij.
  Wat een jokkebrokken zijn die sporters toch, wat doping betreft.
  Gewoon ALTIJD ontkennen, al is het natuurlijk gewoon waar.

  En inderdaad, die Rabo die fijntjes zijn handen eraf trekt, omdat het nu een ander team is, en andere leiding, hahaha, je moet maar durven hè, wat brutaal! :-)

  Groet van Uw Vliegende Reporter, een fijne, zij het erg koude dag nog!

 4. Joshua zegt:

  Ja , daarom schreef ik vanmorgen dat Bevrijdingsdag me Koud laat… Bart het is allemaal Politicks Ticks Getickst zijn ze .. “Ze S P Ó Ó R T T E N niet !! …………….
  Maar ja, iederéén heeft z’n Remsporen er in verdiend ..Heb vorig jaar documentaire van Tomas Dekker gezien. Eigenlijk een Triest leven .. En de Gebroertjes Schlek? Zijn die Koosher?? Ontkennen ook alles.. Ik geloof alleen dat G * D Clean is .. maar ja, die is er al eeuwen vandoor !!
  Ove kou gesproken.. 10 graden in de Bossen.. en da’s best Koud ‘s morgens in de Bossen.. dus daar ben ik morgen niet . Salut á Vóus Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>