A C T U A L I T Y – 2 -e Pinksterdag richting Lage Vuursche en wat overkomt mij

Hallééloeijah jah jah Mijn Tweede Pinksterdag kan niet meer stuk.. Sloeg toch De Vlam in mijn hoofd of mijn Spirituele Pan..Jammer dat ik geen Pan Fluit had..Wat is mij deze ochtend over komen.. Daar kun je niet over dromen.. Het overkomt je.. De Heilige Geest sloeg als een Bom bij mij naar binnen.. Ik was vanmorgen al vroeg in De Hollandsche Rading, vanwaar ik mijn Bakkersfiets uit de stalling haal en dan naar de Lage Vuursche fiets… Zo richting laatste stuk fietspad, voor de Paardenwei en parkeerplaats, gingen twee vrouwen die mij aan zagen komen al een beetje op zij. Ik zei nog dat dat niet hoefde, en fietsend, en al pratend liep ik met die twee dames op.. Waarop zei over de Prachtige Natuur begonnen en dat daar De Heere daar achter zat . De Almachtige ware G * D .. Waarop ik riep : de natuur hier is zo mooi, maar dat ik verder van G * D Lòs – t ben.. Waarop ik een soort van ‘Vagevuur-oordeel’ over mij heen kreeg mening Bijbel excerpt, en dat ik mij vooral aan G * D , Nou wil ik mij niet op de Vrouwen borst kloppen, maar daar zou ik mij toch eerder aan vasthouden, en de Bijbel moest vasthouden. Al lopend richting Parkeerterrein bij Drakestein – Lage Vuursche. Ik wist eigenlijk niet hoe snel ik mij van deze alleraardigste Dames los moest maken.. Maar dat had geen enkele zin, want voor ik het wist was ik een soort Pinkster-gemeente of Jehova-getuige geworden. En werd ik in Woorden des Heren Ondergedompeld, ze hielden een Preek voor Joshua den Here, en ik kreeg een gratis handoplegging.. Heb ik weer. In Astrologie geloofden ze niet.. Maar G * D zou over mij als naam-genoot regeren.. en Avond-wake. Halléé Loei-jah-whéé je gebeente als ik ik niet droom..En eindelijk mocht ik gaan..Want G * D zou over mij Avondwake houden tot in de Eeuwige Voorzienigheid… Ik ging het Hoekje om bij het Restaurant t o Drakesteijn..
Écht onvoorstelbaar, wist niet wat mij overkwam, soort ‘Kruisverhoor’ van de Geest, de waakvlam van de Geestualiteit..Oh, wat had ik een behoeft aan de Bestialiteiten van de Apostelen, die zich ook overgaven aan het Aller Hoogste wat je op zo’n dag als vandaag kan bereiken : een E U C A L Y P T I S C H Psychiatris Menstrualis. En opeens was ik hélemaal van G * D en de bos-aarde g los.. Ik bevond mij heel even tussen meer dan Hemel een aarde..Ik bevond mij tussen de Bengelen van de ongeëvenaarde Boskabouters en Zwengelen, die op Vleughels van Icarus en sprituéle Waakvlammen een Vlammend betoog hielden over de ‘Ab normen en abnormale Déformareerde waarden’ van een verschroeide aarde. Gelukkig kwam ik in de Bossen een kleine Ven tegen, met water, en zag in mijn Reflèctie de ware Narcist oppvlakkig boven komen drijven.. Je kunt ook over drijven, maar dat is dit geval écht niet Het Geval !! En terwijl ik in de reflectie van mijn eigen ‘Spieghelbeeld vertel eens even’ keek, hoorde ik op de achtergrond Abraham zeggen : Narcist Narcist Narcist.. Blijkbaar te vaak de Commercial van C H A N E L De E G O Ï S T gehoord, en gezien. Daarna liep ik tegen de Heksen-kring in Het Geheime Bos aan, en zag mijzelf los staan van toen en nu..N U c’ ést ‘Naakt’ en Francais .. Wat maak je me N U ? En toen belandde ik aan bij de Vijver van de Libellen, de Muggen en de Sprinkhanen van de ‘Hak op de tak’, die zo te zien ook vandaag weer veel hadden te vertellen.. Door de vele steken boven en onder water van de natuur bleef ik wakker, anders was ik vast en zéker op de ze Tweede Pinksterdag van de Gemeente Transferrerend en door Méditatie in een verwandelde Tak van de Bijbel over gegaan. En nu voel ik mij een ‘Heer van welke Gemeente’ dan ook.. En één ding voor alle Gelovige – zieltjes-winners : B I J B E L denk ik niet aan G * D ! Maar aan F I E T S C H E N !! D E L E T E zer gaan want zonder Woorden kan er in jou Nooit je eigen G * D ontstaan !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Tweede Pinksterdag en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>