A C T U A L I T Y – Zware Aaardbeving in A T J É H 5 0 0 Km voor de Kust

Zware Aardbeving in A T J É H –
Zo’n aardbeving kunnen we uit Het C A T S H U I S niet verwachten.. Hoooguit een Tsnunami van kritiek

Share
Dit bericht is geplaatst in 1 A P R I L, A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, C A T S H U I S, C D A, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, J O B C O H E N, Justitie, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Zware Aaardbeving in A T J É H 5 0 0 Km voor de Kust

  1. Annet zegt:

    Het is een beetje Sukke- en Fokkegevoel….net als ik mijn bijdrage zet….
    maar het blijft recht overend….:*) ik wou bijna op enter drukken of klikken
    of krukken of drikken….

    Lenteliefs van @nnet

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>