A C T U A L I T Y – Groen Links Akkoord !! Ze zijn over hun Schaambeen heen gesprongen en hebben die Drie in Het C U T S huis nu écht voor Jean Lúúlle Gezet

Onder- Wonde-r z-ondertussen in de O N E Dèl – af gangen.. is op twee na Hàkkoord bereikt 1 7 : 1 7 V V D – Ja, – C D A – Ja, – C U – Ja, – Akkoord ! nu nog wachten op Groen Links en D-6 6 – Ja, Já Já Néé men we aan ‘Dieder-ik doe niet mee’.. G R O E N L I N K S als Laatste Akkoord !! Begroting Gered !!

Eerlijk Verrdelen .. ik ken er een paar die Boven Ordinair -Modaal zichzelf voor geen Miljoenen willen weg cijferen .. En eerlijk gezegd ben ik daarover a-sociaal verbaasd. Zelf Miljoenen hebben en omdat te Afficheren met de Rode Leuze : Éérlijk Délen… Als ik langs dat Affiche loop denk ik alleen maar : Héérlijk Delen. Maar ze bezuinigen op de Sociale Emphatie , ze grachtengordelen rond hun eigghù Narrow-gantie..en misstaan elkaar niet als ze langs elkaar heen lopen laat staan praten.. En zo kun je het ook omdraaien Sam Som and Die L I E lá Lá Lá liegen er ook niet om. Dier de Rik Samsomnia ofwel Dier de Rich S A M S U N G Eye -Potten op Tablets die de Áchterban niet kunnen permritéren. Maar ondertussen in de Wandel-af-gangen van het P v d A – Bolwerk wordt vooruitlopend op 5 Dec. al weer gezwarte Piettert, nee we ggeven elkaar niets Kado duielijker kun je het niet zeggen. Maar het Cuts huis krijgt iederéén nu cadeau.. nu blijkt dat de Drie Há Há ‘Mooi Riche Honden Lullen’ door de Honden-peaulitie behoorlijk voor Jean Luul – Luul staan en zijn gezet. Nu de Opgejaagde Wild Sinister van Freenancieën niet bereid was het Boete kleed der Travestie van deze Cutshuis vertoning aan te Trekken.. Onder tussen in de ‘One -del-af-gangen’ word duidelijk dat P v d A Yolande Sap ‘Groen – Links’ heeft laten liggen.. Diederich Sampsom is dus duidelijk Onderuit-gehandeld en ligt Platvloers naar Democratische Adem te happen.. Wordt een hele Kunst om ‘m ongesubsidieerd er boven op te krijgen, naar nu blijkt hebben de Regerings Partijen Kunstzinnig Paas-eieren voor hun susidiegeld gekozen en de T- oppositie hebben de bezuinigingen op Kunst kunnen Halveren in je Reet voor deze Spagatische Prestatie..

http://www.nu.nl/kabinetscrisis/2796637/akkoord-noodpakket.html

http://www.nu.nl/politiek/2797115/van-haersma-buma-moet-cda-gaan-leiden.html

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, Debat op 2, E C H T S C H E I D E N, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie, H E D W I G E P O L D E R, Hero Drink B R I N K M A N, J O B C O H E N, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op A C T U A L I T Y – Groen Links Akkoord !! Ze zijn over hun Schaambeen heen gesprongen en hebben die Drie in Het C U T S huis nu écht voor Jean Lúúlle Gezet

  1. Pingback: A C T U A L I T Y – Tel je Knopen voor je een Hàkkoord tekent denkt Diederik Samsom | Actuality

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>