A C T U A L I T Y – Vlgs Oh No pinie-peiler zet de…

P v d A of Diederik Samson
Herstel, sinds de Val van Job Cohen, vallen de Cijfers niet tegen, wat sowieso niet te Peilen was , dat ze er zo lang over deden..Maar één ding is zeker …: Diederik Samson and Delie lá lá liegen er ook niet om, dus die moet je zéker niet wég – cíjferen!!
Maar ik Verkieszingen boven Stémmen en het woord Parlement zegt het al Parle = praten en Ment komt van Mentir = liegen en daar wist M E N T E N alles van..Dus Praten en liegen die Parlements -leden tegelijk..

http://www.nu.nl/politiek/2781214/vvd-en-d66-winnen-in-peiling.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, J O B C O H E N, Justitie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, Tofik Dibi en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>