A C T U A L I T Y – The K U N D U Z- Coalition : Op zij Opzij maak plaatst wij hebben ongelooflijk haast !!

Opzij Opzij Maak Plaats de Kundouche Gó – alitie heeft Ongelooflijke Haast

Alleks-anders voor de P v d A: Pécht – told – you so !! Niet Dieriksja zong Het Hoogste Lied , maar de F C Kundouche-te Diederik met een Koude Douche en met de Hoog- Mísser van de week ‘stond ie er bij een keek er na.’ Diederik zit in het Slob van Arie Penarie en Diederikje ‘C U- ce- le- C U- de’ nog heel lang na ..Stond er bij en kéék er na! Als een open wonde zout ie de Frustratie op, en alle kansen gekregen om verstrooid over te komen. Geen I- D éé 66 -redenen te verzinnen om niet mee te doen ..Dès te meer dat De W C D A een ‘Godswonder’ mag heten dat ‘Zweer Wilders’ zijn Vingers er van aftrok, en de Maxime van Godswelbehagen, en de ‘Rutters – voor Schùttersverening de Gemidelde Vinger keel brakend er in stak.. De Gó Gó-alitie walste Dé Mooi Gratie f over de Bende van twee heen, en de S A P -service van Yolande liet Diederik Ont-groend Links liggen..en alléén achter de Feiten aan lopen. Noch is Diederik niet verloren alléén krijgt hij wat Politiek Zout in de Wonde van de Arrowgantie ..En een C D A – Koren op de Molen want Dieriks-geloofwaardigheid is ‘m weer Ontstolen! Wie had dat ooit gedacht de ‘Kale ende Blinde’ die als Anti-polen elkaar verbinden Uiterst ‘Links en Rechts’ Geluck bij ongeluck De Kundouche -bende Slechts .. Zeven weken C U T S huis naar de Klote , maar de Doorsnee -kiezer heeft er uiteindelijk wél van genoten en de Gedoog-regering -doormidden -partijen terug gefloten!! ‘Verkíes – zingen -boven Stemmen’ .. en de Ad-remmen kunnen los .. Oh, wat verlang ik terug naar Kawouter Bos … en naar een ‘Oranje Boven-gevoel.’ Dus zet ik de Kabouter op de Vrijmarkt op een Krooninklijk stoel , die reeds Bezet is Door Diederik Samsom ..Als U begrijpt wat ik bedoel.. Reken maar dat er Maandag vele Kabinetten en Poliníettsch Kopstùkken Sneuvelen .. Wat hoor ik nu al op de Achtergrond? Oh, het is ‘Diederikje’ die om Clementie is aan het Preúvelen…….en terstond roep ik : Leve de Koningin Gnhiep Gnhiep Hoera Hoera Hoera Ik stond er bij en Kéék er na! Hoe Dierikje Poliettiesj af ging..

De Yolande S A P- Service van Groen Links is aan Dierik Samsom niet besteed.

Twitter : A C T U A L I T I E S : #radio1 #kamerbreed#kb @radio1nl @tros_kamerbreed De #YolandeSAP Service van #GroenLinks is aan #DierikSamsom niet besteed #in #PvdA #CU

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, H E D W I G E P O L D E R, Hero Drink B R I N K M A N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, K U N D U Z - Coalitie 'S A P - per-de-Flap ..., Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Matthijs Nieuwkerk, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, P v d A, T I T A N I C, Tweede Kamer - Wandelgangen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>