A C T U A L I T Y – Roomscher dan je Eigge K Ù T T H O L I E K E Bàl lúllen !!

Niet Het S N I J D E N doet zo’n P Í J N !! Maar het afgesneden zijn !! M. Vasalis

Uit de C A S T S T R A T I E van je Schmiechstoelen komen..Omdat iederéén In ‘Den Heer’ was in de Jaren Vijftig van de vorige eeuw, probeerde iederéén op z’n Eigghù Kuttholieke manier onder het Zware Kruis van de Algehele Onrhouding van al die Misbruikte kinderen er onder van daan te komen.. Vandaar dat die Castratianen velen rokken droegen waar ze hun vingers, na het Goede Doel hun Vinger van konden aftrèkken en aflkikken en via de Kelk hun handen in Kontschuld konden wassen. Wij moesten altijd op Zaad ter dag naar de Biecht én Schmiechtstoel van de Koppellaan om onze Kontschuld te bewijzen.. Maar écht opbiechten wat er werkelijk gebeurd was daar hing de Hoogste straf op hangen aan het Kruis en dan niet Het Kruis van de Koppel laan.. Want ja, als je je hele Leven aan het Kruis moet bidden om t e Ontkennen dat je Homo bent wil je wel eens een Écht Kruis voelen.. Ik heb er in mijn jeugd terwijl ik er de Bàl lùllen-verstand van had altijd al van die Kuttholieken een zeer Gecastreerd -gevoel aan over gehouden.. Ik moest natuurlijk altijd Opplàssen van de Kapelaan en erg veel Bidden, terwijl ik eiggeluk – geluk? érg Keihard op zijn Keiharde Plasser wilde Schreeuwen Flikker op !! Maar Flikkers bestonden niet Er bestond niets in de Jaren Vijftig.. Vandaar dat ik zo Diep van het Geloof en het Gheilige Kruis ben gevallen.. En iedere Keer als ik er iets zoals nu over Léés.. Krijg ik énorme C A S T R A T I E – A N G S T terwijl ik een Counter tenor als Holl weer prachtig vind .. En ook nog steeds ieder jaar naar de Matthaüs Passion in Naarden ga !!Maar de Haat van mij naar deze Kerk gaat nooit over Ich habe es gewüscht und gesehen !! En Antoine Boos daar eh Beaudart moet helemaal zijn Mondtenkont houden Flikker op joh, met je Valse Nichterigheid !! Sorry ik moest dit even Kwijt .. In Naam van den Heere word er G * D S Mísselijk van Maar ja, als ik soms aan andere Den Heeren denk, krijg ik wel een Héérrèctie of een Réétsurrèctie..van mijn Kast stratie-angst

Uit de C A S T – Stratie komen

Share
Dit bericht is geplaatst in C A S T R A T I E in de K U T T H O L I E K E K E R K, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>