A C T U A L I T Y – Prinses Mabel als Moderne Mata Hari

Mabel als Moderna Mata Hari ? ….

Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ze dat bij Bruisnma ook al was..
Geheime Agente.., omdat ze daar door acceptabel was voor Koningshuis : Léés H K H Béatrix.. Als ze écht ‘Het Slaapje van Bruinsma was’, had H K H Béatrix haar nooit geaccepteerd ..Ik heb dit al sinds de Affaire Bruisnsma écht gedacht. Dit verbaast mij niets toen ik het net las.

Share
Dit bericht is geplaatst in Prinses M A B E L, Prinses Mabel / Geheime Dienst en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>