A C T U A L I T Y – Politie- Vakbonden eisen Voorschot zo niet dan..

Schot voor de Boeg Schot in de Roos.. maar S C H Ò T ..

Heerlijk zo’n Tekst : ‘Schot in de Onderhandelingen’.. Met andere Woorden : Het ‘Zwijgen opgelegd’.. Maar dan wel door slimme zetten van Oh nee, niet weer eeen woordgrap !! Opstelten met de Politie pet van Welten Rusten … Wij willen een Voorschot op de Premie van de ‘R ‘- ogantie van dit Kabinet zo niet gaat alles komende festivals maar Dood Herdstikke P L È T !

Share
Dit bericht is geplaatst in A F S T A N D nemen van Mark Rutte en Geert Wilders, Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, H E R O B R I N K M A N, Justitie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>