A C T U A L I T Y – O Bé je gemeente O Bey P ik het niet langer en ben niet meer van de Partij

Word een hele O B P – Belasting vooor Hero Brinkman om ons te overtuigen

Is natuurlijk een hele Belasting om zo’n partij op te richten . zeker met zo’n naam waar je er van op aan kon dat de Truussen van Henk daar op af kwamen . Nog maar niet te spreken van de Henk en Ingrid.. die O B P , lees O B ésitas P ersoonlijk niet zo zwaar aan tillen.. Maar de O n B e letterde P ragrafen worden meestal door krHenk en Mingrid overgslagen, en liggen bij Pauw en Witteman tegen die tijd al op één oor.. En een Kniesoor die daar nog de volgende morgen wakker van ligt.. dus om bij de Tijd en het Ontbijt te blijven, heeft eh Haar re Naaijestijd alle Warkondes uit de Klerekast van de Bewakers gehaald , zodat ‘Mark My Weurts eh Worst de Waxinale -verhouding tussen Stef Blok aan Been van Haersma Puma onoverkwikkeld de hand uit de mouwen moeten steken, om te voorkomen dat ze elkaar een oor- inplaats van B-lintje aannaaien.. Ondertussen bij de C D A – buren wordt iederéén in de Luren van een Winterslaap gelegd, om na de zomer aan de électoranale Zandbak te gaan.. En zullen alle Kiezers van dit lan d 12 September in Op- Stand staan en Wind-en angsthazen als zetels voor hun eieren kíezen.. Maar de O B P – de O nafhankelijk B urger P ikt het al jaren niet langer.. dat de Hero Politieke Brinkmanship ontbreekt, het verklaart ook de Néé – Néé beslissing van de Burger , die al die Partijen een hele . belàsting’ vinden en daarom hun stem er van aftrekken voor ze in de Ochtend aan het ontbijt van de Toekomst beginnen.. Nog verder Nieuws onder de Son?

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, H E R O B R I N K M A N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Mark Rutte, Matthijs Nieuwkerk, Nieuwsuur, P v d A, PowNed, T I T A N I C en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>