A C T U A L I T Y – Morgen in het Catshuis op Vrijdag de Dertiende

Morgen Vrijdag de D E R T I E N D E !! http://www.nu.nl/politiek/2785795/vvd-cda-en-pvv-dicht-bij-akkoord.html

Op Vrijdag de Dertiende Komt er een H À K K O O R D in het C A T S H U I S waardoor de ‘Geen Garanties’ het einde nadert van de W-onderw-handelingen.. Maar Morgen gaan ze wel in Ge – bad, eh gebed, met de S G P De Partij van de S – exuéle G eile P er s onen De Partij die tegen HOMO’s is .. Mind You !! Die tegen Vrouwen van de Partijniet mogen zijn !! En de Partij die niet van R O K en Roll en- spel houdt Dus wordt de Partij van Mark Rutte ‘De Partij van de Geen Vrijheid Ontmonden!’
V ery

V ery

D om

#Bleeker heeft ook #EU Hàkkoord #Hedwigpolder niet onder water maar wèl
Catshuis om achterban gerust te stellen #in #CDA #Catshuis #TK

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, H E R O B R I N K M A N, J O B C O H E N, Justitie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Matthijs Nieuwkerk, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, PowNed, Rutger Castricum en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>