A C T U A L I T Y – Het Ware Nieuwe Gezicht van C D A is geworden … Jézus Christus Néé hè.. Geen Wonder dat Die P V V Judas op de Politieke Vlucht ging Hardleers zijn ze daar in Den Haag

Vannacht met een Waxine Ver Há Ha’ onbehagen Zoek – Licht
op zoek naar Het Ware W C D A -gezicht

Op Zoek naar het Ware nieuwe Gezicht van de C D A of béter, van het W C D A -Blote Billen -gezicht. Niet Ontbloot van enige Gène ‘Trùth Péétóómt Roesetroes door alle
B l i j – belse Genootschappen om de Blijde Blootschap van het ware nieuwe gezicht te betoveren.. Hij moet herkenbaar zijn Kruis op de juiste plaats hebben en dragen – en zich niet laten af-hàngen van Blondser Kanarische types- . Leers om Leers. en Moeders Wilders is Wet, vielen in hun eigen zwaard, want eigen Vhaard is Fout waard . Bij Bèl denk ik aan fietsen, maar voor Mark werd het om vergriffenis vragen bij het Onbe-hagen van het W C D A . Het Cutshuis zat op slot, en per ‘Slot van Rekening houden’ met onbehagen, gingen ze nietschezeggend op zoek naar het ‘ware gezicht’ die in alle Schijgheiligheid beschikt over vele herkenbaarheden.. en dan is er maar één – ondanks Kandidaat stellen van ‘Interim manager Marcel Wintsers van Amarantis’, trouwens aangesteld door Verbijsterveldt – er is er dus maar één zonder ‘Ja- nùs – néé kop’ die dichter bij het ware gezicht op de Lijkwade van Turijn en het Heilige Hemd van je LIjf vraagt, of ie het wel wil doen.. En ja hoor met veel zingen voor de Kerk uit van van der ‘Staij je mooi van te kijken’ S G P gaat vanwege Zondags-belang over lijken Stapt Den Heer van hier Boven over zijn eigen Schaduw en Kruis heen : En roept tegen Rutte Trutthe Speetoom : Laat me niet alleen.. Want waar gaat het C D A zonder Schaduw van Jan Kees De Jager nog heen? Dus werd het vannacht in de Tweede Kamer een soort Herberg je dan maar van alle Driekoningen en partijen Zelfs Yo lande naast Diederik in de Verkeerde Kamer en Freenancieel gesproken werd het in de ‘Stille Uurtjes’ zeker niet Zwhijgzamer De Pechtold Pikte in de Oude Lijken van Het W C D A .En bij P & W begon het On – be- Hagen van : ‘k Stond er bij en keek er na !! De Heer is waarlijk op gestaan ! Maar hij schrok zich wel Rot dat ongelóóflijk iederéen daaarna met elkaar in Ge – Bed zijn gegaan .. Dus is De Tweede kamer Sphèrmetisch af gesloten Want ja, wie de Bal Kaats gaat ook zonder de Drie Procent norm vervaging ‘snachts in Toverleg naar de Klote !!

http://www.nu.nl/politiek/2796292/leden-cda-mogen-lijsttrekker-kiezen.html

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, H E D W I G E P O L D E R, H E R O B R I N K M A N, Hero Drink B R I N K M A N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Mark Rutte, Nieuw Radio - programma Geert Wilders, O V E R V A L L E N, Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>