A C T U A L I T Y – Hè Hè kunnen we eindelijk weer naar Scheltema Holkema & De Slegte Selexyz delete!!

F A I L L I E T – bedrijf S E L E X Y Z mocht gewoon geen naam hebben..
Het Bedrijf S E L E X Y Z valt ook niet meer te boeken

S E L E X Y Z Die lieten bijna alles Failliet gaan. Uitgelezen moment om op nieuw te beginnen met oude Vertrouwde bedrijfsnaam.. Toen ik opeens het Woord S E L E X Y Z  zag, làs, wist ik beij G * D niet dat het over een Boekwinkel ging.. Maar later ontdekte ik dat Scheltema Holkema om zeep was geholpen. S E L E X Y Z : een Zéperd van de eerste Litéraire orde..  En het Scheltema Holkema publiek komt ook bij De Slegte dus die  Combinatie is zo’n S L E G T E keuze nog niet.. Een Litéraire Symbiose..

Share
Dit bericht is geplaatst in S E L E X Y Z, S E L E X Y Z en de S L E G T E door één Boekendeur?? en getagd , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Hè Hè kunnen we eindelijk weer naar Scheltema Holkema & De Slegte Selexyz delete!!

  1. Glaswerk zegt:

    Ha, dan gaan wij hier dus Dekker van de Vegt de Slegte krijgen.

    • Joshua zegt:

      Geachte Heer, ik had écht al een gevoel dat jij zou réageren. De Teletekst pagina was opeens maar voor de Helft te zien..terwijl in het begin.. ook de naam van die zaak in Nijmegen in het bericht werd genoemd, dat alle bekende boekhandels hun oude vertrouwde naam terug krijgen ! met inderdaad ‘& De Slegte er achter’.. Niet zo slecht gezien mijn interpretatie en analyse van de échte boeken lézers en kopers die daar kwamen.. Groet á Vous.. Zag ik net dat jij en I V Y Bouwvakkers geworden zijn? Groet á Vous Joshua..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>