A C T U A L I T Y – G * D zhyt geprezen.. Kabinet niet biedt ‘k Ontslag aan aan Hare Koninklijke Hoogheid Béatrix

G * D zhyt geprézen Trutte en waxine verhá hágen hebben alle Proppositionele voorstellen als niks voorstellen Hallé Olé Loei jah afgewezen

Néé lie gen zit er nu niet meer in Om Moeders Wilderstjes is wet ..De Kroessen van het W C D A zoeken in P V V C D A Stèf als Z O N D E – B O K .. En veel Tra Lá Lá zo is het maar Kà- bi – nèt – niet Die ‘Blondie’ zingt in en op de Media nog steeds het hoogste lied ! Onverantwoord om te breken maar het was Waxine Verhá há gèn in K * D S – Wél behagen die bij die Gedoogverde Blondie ging smeken op het ‘Altaar van de Gouden Kalf’ on behalf of de Kiezers.. Met Lange Neuzen en gemiddelde opgestoken Fingers Fuckten ze de Stroppositie op The Bèk Bangers in de Donkere Kamertjes van de Tweede Kamerflexwerkers van de Staat van ‘k-ontbinding, kwam er een W C D A Concubine -congress met De S G P als Hàl lééloeija Community- swinging Met de Kopejan van de Cutshuis ..en de Treurlinks al ëmofluis out Liemboerg en Schmoeteldonk -De One hope van de Dijkbewaking toen de Titanic avant la Lettre werkelijk in de P V V verzonk !! The Trutte en de Verhagens fietsten aan het werkelijke probleem voor bij, en op de achterbank van het Kabinet niet zong de S G P -leider Jézus Grristelijk op de Zondag als afsluiting van de Winkel de Kinkel het aller hoogste G Ó T S P E – Lied .. Op zhy Opzhy Opzhy van de Prédiker zijt ghy geprézen G * d nog an toe het is hier weg wézùh of zijn ..
Gezien de Huidige k ontwickkelingksen op het Poliedtieke vlak’, zullen in de loop van de dag er Updates plaatsvinden..

A C T U A L I T Y – C D A – W C D A komen b e i de met
Geplaatst op 23 april 2012 door Joshua
C D A komt snel met ..

Haersma Buma is een pak-van-mijn-Hart

W C D A en C D A komen snel met Part e i – en Af l e i der.. Misschien is B – E I – Leider een beter Idéé dus op zoek in Barneveld naar een Gevleugelde Afleider voor de Werkelijk Problemen die een krachtdadig optreden verlang waar niemand aan beide Prospectussen van het Politieke Landschap aan vorbij kan Fietsen !!

A C T U AL I T Y – Ontbloot van enige Króónluchtige Kroonninklijke Gène gaat Mark
Geplaatst op 23 april 2012 door Joshua
Iederéén geeft in versnelling de Fiets back een Trap na

Ontbloot van enige Krooninklijke Kroonluchtiger Gène, gaat Mark bij
H K H – B É J A T R I C K S met de B I L L E N bloot, waardoor Mark niets zeggend is aangeslagen voor een te Lage Belasting, die een te Hoge Druk op de ‘Crhypotheke that niet langer werd gelegd’ !! Vanwege het te korte aantal Dienst-jaren komt Mark my words : Mark Trutte niet voor een ‘Kontridderde -one -orde in aanmerking, waardoor hij niet bang hoeft te zijn, dat ie onopgemerkt door een Burgemeester wordt getracteert op een Kontderscheiding, alhoewel het afscheits-papier met een W C D A – Watermerk niet onopgemèrkt zal blijven waardoor ie toch nog een ‘krooninklijk B – L I N T J E krijgt voor het Hoog – on nodige vanzelf- vertrouwen En voor een W C – Paieren Lintje is Uitgerold, zijn er al tig keer Trap-tapijten op het Bordes van Hare Narigheid uitgerold .. Maar misschien een Idéé voor de Volgende Trap-scène een W C D A- R O L als trap tapijt om préventie uitglijers als Afscheits papier te voor komen..

http://www.joshua-actuality.nl/2012/04/a-c-t-u-al-i-t-y-ontbloot-van-enige-kroonluchtige-kroonninklijke-gene-gaat-mark/

http://www.nu.nl/kabinetscrisis/2793482/ministerraad-crisis-begonnen.html

T W I T T E R : A C T U A L I T I E S

#radio1 #villavpro @VillaVPRO #in Poliníettici Als Eikels over de Schaduw van je eigen Lidwoord heen springen Knap is dat voor StefBlok

#Didd #TijsvandenBrink @ElsbethGruteke stel eens scherpe vraag aan Rechts die Links heeft afgewezen en nu roept d z g Verantwoording nemen!

http://www.joshua-actuality.nl/2012/04/a-c-t-u-a-l-i-t-y-g-d-zhyt-geprezen-trutte-en-waxine-verha-hagen-hebben-alle-proppositionele-voorstellen-als-niks-voorstellen-halle-ole-loei-jah-afgewezen/ #DIDD @ElsbethGruteke #TijsvandenBrink Rechts heeft alles bewust v te voren afgewezen Nu zeggen Verantwoordingnemen #in

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, G E E R T W I L D E R S, G E R D - H À R D - L E E R S, Geen categorie, J O B C O H E N, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Néé der lands One Hope in bange dagen, Nieuw Radio - programma Geert Wilders, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, O V E R V A L L E N, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, PowNed, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Rutger Castricum, T I T A N I C en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – G * D zhyt geprezen.. Kabinet niet biedt ‘k Ontslag aan aan Hare Koninklijke Hoogheid Béatrix

  1. Glaswerk zegt:

    Heer Joshua, blijf vooral in deze fluïde taalwaterval mode zitten.
    U gaat geschiedenis schrijven!

    Ik zie de RÉACTUALITESKE update vol spanning tegemoet.

  2. Joshua zegt:

    Geachte Ho na Nheer, ik wist niet dat ik zo’n groite Aftrek zou krijgen terwijl de oh na Nheren in het Cutshuis niet aan hun Trekken zijn gekomen.. Mijn dank voor Uw Réactie die voor mij teveel Eer is ! Ik hou U op de Hoogte !! Ook al krijgen wij er geen Hoogte van !! Is het nu Cats – Cuts – Codshuis?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>