A C T U A L I T Y – Eindelijk Spermlùstconi’s ‘K – Onthullend Proces in M I L A A N begonnen

Eerste Sliptease -girl meisje van de Bunga – Bungal o w -feestjes onder ‘Kruis-verhoor’ Wanneer ze ‘Klaar -komen ‘met dat Process hangt van de Heer des Huizes af en dat kan een ‘Slip of the Tonque zijn Volgens geruchten heeft Silvio erg vaak R U B Y -0 T U E S D A Y van de Rollingstones voor R U B Y gedraaid en naar nu blijkt is er erg veel Zwheíg geld onder de Slipjes betaald.. Maar Ja genoeg Geld om je Handen in Onschuld te wassen !!

S P E R M L U S T C O N I E R A Ú W !! Eindelijk Process

Share
Dit bericht is geplaatst in S I L V I O B E R L U S C O N I en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>